Setari Cookie-uri

Top 5 celebritati despre care s-a zvonit ca au murit

Noutatile despre vedete zboara ca vantul. Bune sau rele capteaza atentia, chiar daca de multe ori se dovedesc a fi false.

3. Lady Gaga

Este una dintre cele mai controversate aparitii ale momentului. De aceasta data, cantareata nu a mai socat publicul printr-o vestimentatie excentrica, ci prin “decesul ei”. Un cunoscut post de radio a anuntat ca Lady Gaga ar fi murit intr-un accident de masina. Veridicitatea anununtului a fost intarita si de o fotografie elocventa, realizata la fata locului.

Din fericire, stirea s-a dovedit a fi falsa. Gaga si-a facut aparitia triumfala la premiile Grammy, deschizand evenimentul printr-un recital de exceptie.

4. Johnny Depp

Iata ca si actorii de success au parte de astfel de farse. Considerat cel mai sexy actor de la Hollywood, Johnny Depp ar fi murit intr-un grav accident de masina. Vestea a socat nu doar miile de fani ci si jurnalisti si apropiati ai acestuia. In materialul publicat se mai specifica faptul ca actorul a pierdut controlul volanului, datorita consumului excesiv de alcool.

In scurt timp, s-a clarificat ca vestea tragica a fost doar o farsa pusa la cale de niste “binefacatori”. Agentul de presa al actorului a negat stirea, declarand ca Johnny Depp este teafar si chiar se simte foarte bine.

5. Bill Cosby

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.