Setari Cookie-uri

Top 10 bancuri feministe

Cand o femeie este judecata dupa anumite standarde masculine, intotdeauna trebuie sa-si schimbe comportamentul si convingerile, altfel pare superficiala.

5. Un cuplu sarbatoreste 25 de ani de casnicie si aniversarea a 60 de ani de viata. Drept recompensa, apare zana cea buna si le spune:

-Pentru fidelitatea voastra, va voi implini cate o dorinta:
Sotia, bucuroasa exclama:
- Eu mi-as dori o calatorie in jurul lumii alaturi de sotul meu! Imediat, zana o atinge cu bagheta magica si in mana ii apar doua bilete de avion.

Sotul, uimit, se gandeste putin si i se adreseaza sotiei:
- Ne simtim atat de bine si am primit un cadou minunat. Insa, daca o data in viata mi s-a ivit aceasta ocazie, scuza-ma draga mea, dar mi-as dori sa am o sotie cu 30 de ani mai tanara decat mine.
Aceasta ramane fara replica, dar dorinta e dorinta, asadar nu se opune. Zana il multumeste si pe el, atingandu-l cu bagheta magica si pac! Sotul devine de 90 de ani!

4. Dilema:
Ce au barbatii si ceapa in comun?
Dupa ce-ai dat jos invelisul, te-apuca plansul…

3.
Intrebare: Cum te ajuta un barbat la curatenie?
Raspuns: Isi ridica picioarele, sa poti da mai bine cu aspiratorul.

2. Un barbat prinde in undita pestisorul de aur, care fara sa mai astepte alte discutii, ii zice suparat:

-Hai si tu, ia spune-mi repede ce vrei, ca n-am chef sa-mi pierd timpul degeaba si cu tine. Spune-mi ce job bine platit iti doresti, fara sa lucrezi nimic toata ziua, zi ce masina periculoasa iti doresti, cate femei siliconate vrei sa plimbi cu ea, ca nici unul nu v-ati satura macar cu o femeie buna si inteligenta, ce sa mai zic de un bilet la teatru sau de o carte buna!

1. Discutie intre doua prietene:
- Si, ce mai face sotul tau?
-Ce-i spun eu!


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.