Setari Cookie-uri

Top 10 cei mai sexy barbati negri

Fara indoiala, aparitiile exotice a celor mai talentati actori de culoare in filme, nu va lasa indiferente. Cu o frumusete aparte, carisma, mult umor dar si sex-appeal, si-au facut repede loc in topul preferintelor noastre. Asadar, de aceasta data v-am pregatit un top special, o reprezentare echitabila a celor mai sexy barbati negri:

PASADENA, CA - AUGUST 8: Actor Morris Chestnut of the television show 'V' speaks during the ABC Network portion of the 2009 Summer Television Critics Association Press Tour at The Langham Huntington Hotel & Spa on August 8, 2009 in Pasadena, California. (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)6. Morris Chestnut
Un actor inalt, versatil si sexy, Morris Chestnut a interpretat roluri diferite in peste 60 de filme. Si-a demonstrat curajul si perseverenta in filme de actiune, a jucat de doua ori alaturi de Steven Segal, dar si-a dezvaluit si o alta latura a personalitatii, interpretand excelent si alte personaje. A jucat in mai multe comedii romantice, dar si in drame de exceptie.

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.