Setari Cookie-uri

Castiga un tratament la Spa, o rochie de diva si o cina eleganta la un restaurant din Bucuresti!

Incepand din 3 octombrie, Diva Universal te rasfata cu megaproductii de succes de la Hollywood, cum sunt Ofiteri incepatori, Sotii de militari, Mediumul si Nevestele din Orange County, in care le poti urmari pe divele tale preferate dand viata unor personaje fascinante. Femei puternice, ambitioase si generoase, care se straduiesc sa faca fata tuturor provocarilor, iti vor arata ce inseamna sa fii o adevarata diva. Pentru ca divele se bucura de viata, in ciuda tuturor dificultatilor care le apar in cale. Familie, prieteni, cariera ele au timp pentru toate, dar mai ales au timp pentru a se ingriji si a se relaxa.

Celebreaza viata cu Diva Universal

Incepand din 3 octombrie, Diva Universal te rasfata cu megaproductii de succes de la Hollywood, cum sunt „Ofiteri incepatori”, „Sotii de militari”, „Mediumul” si „Nevestele din Orange County”, in care le poti urmari pe divele tale preferate dand viata unor personaje fascinante. Femei puternice, ambitioase si generoase, care se straduiesc sa faca fata tuturor provocarilor, iti vor arata ce inseamna sa fii o adevarata diva. Pentru ca divele se bucura de viata, in ciuda tuturor dificultatilor care le apar in cale. Familie, prieteni, cariera – ele au timp pentru toate, dar mai ales au timp pentru a se ingriji si a se relaxa.

Daca iti plac serialele de actiune, urmareste „Ofiteri incepatori” („Rookie Blue”), un serial politist care urmareste viata a cinci ofiteri abia iesiti de pe bancile Academiei de Politie. Invata de la Andy McNally, o politista activa si ambitioasa, cum sa treci peste orice obstacol pentru a-ti atinge obiectivele. Aflata la inceputul carierei, Andy urmareste sa repare imaginea tatalui sau, fost sef al politiei din Toronto, care si-a parasit postul cu reputatia patata. De aceea, fiecare zi inseamna, pentru Andy, provocarea de a demonstra ca este cel mai bun ofiter incepator. Afla de la ea cum sa impaci viata personala si o cariera presanta, ca o adevarata diva.


Dupa ce le-ai urmarit pe femeile Diva, povesteste-ne pe forum cum celebrezi tu viata si poti castiga un rasfat demn de o diva: iti oferim un tratament la Spa, o rochie de diva si o cina eleganta la un restaurant din Bucuresti.

Concursul se desfasoara intre 19 octombrie – 1 noiembrie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.