Setari Cookie-uri

Rescrie-ti istoria personala in Astrolife!

Cu Astrolife poti calatori in timp! Intra in joc si traieste-ti aventura karmica explorand istoria. Ai la dispozitie 7 vieti si tot atatea biografii ale unor oameni importanti din trecut, care ne-au modelat prezentul si perceptiile actuale despre lume.

Cu Astrolife poti calatori in timp! Intra in joc si traieste-ti aventura karmica explorand istoria. Ai la dispozitie 7 vieti si tot atatea biografii ale unor oameni importanti din trecut, care ne-au modelat prezentul si perceptiile actuale despre lume. Si nu uita, la sfarsitul calatoriei, poti castiga o masina Seat Ibiza !

Dupa ce ti-ai descifrat astrograma, mergi cu un pas mai departe si da startul jocului in Astrolife cu prima viata. Trebuie sa stii ca originile ideii de reincarnare raman necunoscute pana astazi, dar notiunea vietilor anterioare face parte din cultura umana inca din Epoca de Fier. Desi e mai putin familiara unor religii precum crestinismul, iudaismul sau islamismul, credinta in vietile anterioare este una foarte raspandita, intalnindu-se chiar si in cazul unor comunitati izolate din Africa de Vest sau din Australia.

Pentru ca nu exista metode de calcul sau variante de explorare a vietilor anterioare, nu altele decat fantezia, Astrolife iti propune un joc al imaginatiei: daca ai fi fost cineva important, daca ai fi avut o viata extraordinara, ce bagaj emotional si ce invataturi ai lua cu tine in urmatoarea viata?

Personalitatile selectate pentru joc se numara printre cele mai interesante fiinte umane care au trait pe Pamant. Sunt regi sau vagabonzi, inventatori si oameni de stiinta, femei superbe sau artisti, actori si aventurieri. Unii dintre ei sunt idoli si astazi, altora abia daca li se mai aminteste numele. Pentru ca istoria este nedreapta, Astrolife te ajuta sa iti construiesti un traseu personal prin valurile vremii si sa iti reconstruiesti identitatea in functie de aceste mari personalitati.

In credinta budista tibetana, foarte rar se poate intampla ca o persoana sa renasca in urmatoarea viata tot sub forma umana. Ne abatem de la aceasta regula si iti dam sansa sa intrupezi 7 oameni extraordinari. Mergi pe firul timpului, din vremurile cele mai indepartate si pana in secolul al 20-lea, asimileaza intelepciune si invata-ti lectiile karmice.

Impartaseste-le si altora povestea ta pe Facebook sau in comunitatea Kudika si vei fi rasplatita cu puncte karmice. La final, meriti un premiu: o masina Seat Ibiza!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.