Setari Cookie-uri

Top 5 sex-scandaluri celebre

Viata persoanelor publice este intotdeauna in atentia presei. Cand acestea sunt implicate in scandaluri cu tenta sexuala, intensitatea vestii capata proportii uriase, in special cand protagonistii au o imagine care impune respect si credibilitate. Sa vedem asadar, care sunt cele mai celebre scandaluri sexuale care au socat opinia publica:

Italy's Prime Minister Silvio Berlusconi arrives at the European Council building ahead of the Euro Zone leaders summit in Brussels, May 7, 2010. REUTERS/Thierry Roge (BELGIUM - Tags: POLITICS BUSINESS)4.Silvio Berlusconi, un premier dezinhibat
Politica nu se rezuma doar la responsabilitate, morala si transparenta. In spatele usilor inchise, ies la iveala deseori scandaluri greu de imaginat. Dupa episodul Clinton-Lewinky, a venit randul altui politician celebru sa fie implicat in mai multe scandaluei sexuale de proportii. Premierul Sivio Berlusconi a tinut prima pagina a ziarelor, fiind vizat de acuzatii serioase.
Prima data a fost acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu o tanara in varsta de 18 ani, Noemi Letizia. Ulterior, au aparut in presa mai multe fotografii compromitatoare, realizate la petrecerile private ale acestuia. De asemenea, Berlusconi a mai fost acuzat ca ofera functii importante femeilor, in schimbul unor favoruri sexuale. Intr-un final, premierul italian a fost obligat sa admita ca“nu este un sfant”, deoarece mai multe prostituate au facut declaratii impotriva lui, prezentand si inregistrari video.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.