Setari Cookie-uri

50 de sugestii de cadouri de la Mos

Ai intrat in pana de idei? Nu-i nimic! Iata aici 50 de sugestii de cadouri pe care le poti lasa sub brad!

Sarbatoreste cu vinurile spumante din gama Rhein Extra!
Cramele Halewood creeaza, cu ocazia sarbatorilor de iarna, o atmosfera plina de armonie si eleganta prin cea mai veche si recunoscuta gama de vinuri spumante - Rhein Extra: Brut Imperial, Brut Rose si Sec. Fiecare din spumantele Rhein Extra ofera ambianta unica necesara unei cine festive de neuitat.
Rhein Extra Brut Imperial este un vin spumant de culoarea aurului alb si are o aroma intensa de piersici, pere coapte si migdale, gust proaspat si fructuos, in armonie cu o cremozitate atragatoare, perlaj foarte fin si persistent, final vibrant si prelung.
Se recomanda a se servi ca aperitiv sau alaturi de stridii, carpaccio de vita cu trufe si tartine cu caviar.
Rhein Extra Brut Rose este un spumant bine constituit, cu arome de fructe rosii, având aciditate placuta care, la degustare, lasa in urma o savoare placuta. Culoarea "rose somon" este contributia Pinot Noir-ului care, de altfel, da structura, volum si greutate cuvee-ului.
Versatil, acest spumant poate pune in valoare toate momentele unei cine festive, de la aperitiv la desert.
Rhein Extra Sec este un spumant cu o textura fina si eleganta, care se integreaza perfect complexitatii aromelor intense de piersici, pere coapte si migdale. Diferenta fata de Rhein Extra Brut Imperial provine din licoarea de dozaj care ii confera 19 grame de zahar.
Se serveste ca aperitiv sau alaturi de fructe de mare servite in sos alb, picant sau alaturi de oua de prepelita cu icre de Manciuria sau de somon.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.