O noua
BRIZA DE ROMANTISM
FACE PARISUL SA VIBREZE …
O captivanta si fermecatoare
TANARA isi face aparitia in ORASUL luminilor
si IL FASCINEAZA.

Descatusata si plina de viata, ea invadeaza aleile pavate ale celei mai romantice capitale a lumii. PARIS. Parisul cu incantatoarele lui piatete, cafenelele de seara pline de viata si cheiurile Senei. Parisul in amurg, Parisul noaptea, cand cerul capata o stralucire violeta, revigoranta si aproape ireala. Acest Paris este terenul de joaca pentru un romantic joc de-a v-ati ascunselea.

PRINDE-MI INIMA DACA POTI!
Spontaneitate, prospetime si feminitate zburdalnica …

Ea te subjuga cu o singura privire, cu un singur zambet. Si o singura dorinta: sa se joace cu REGULILE DRAGOSTEI. Ea este SIMBOLUL UNEI GENERATII, un chip tanar care reprezinta cinematografia contemporana. Numele ei: EMMA WATSON …

In urma ei ramane feminitate, o desfatare eterica edificata in jurul trandafirului. O "urma parfumata", persistenta, a unei femei de neuitat: TRESOR MIDNIGHT ROSE.

Dupa Tresor In Love, Lancome ne spune o noua poveste de dragoste, plina de gratie, magie dar si de senzualitate. O poveste pasionala care rescrie liber limbajul DRAGOSTEI romantice, dar inca CONTEMPORANE.
UN PARFUM DELICIOS
ASEMENEA UNUI
„TRANDAFIR GLASAT AL DRAGOSTEI”
Un nectar magic cu o esenta intensa, de miere, in care trandafirul,
semnatura olfactiva a parfumului Tresor, devine mai dulce ca niciodata.
„Tresor Midnight Rose este un PARFUM PLIN DE CULOARE, DE JOVIALITATE SI DE VESELIE ... Intruchipeaza feminitatea fara astampar: trandafirul devine jucaus, animat de tonuri delicios de intepatoare de zmeura, licariri lemnoase si note voluptoase de vanilie. Aceasta roza irezistibila si spontana vrajeste totul in calea ei.
„O ADEVARATA SEMNATURA”, explica parfumierul Anne Flipo,
creatorul acestui generos miros floral cu aroma de fructe. Asemenea unui apetisant mar glasat, Tresor Midnight Rose poate fi un „trandafir glasat al dragostei” inviorator si dulce, rodul unei intalniri neasteptate.
Inca din primul moment, este dragoste la prima vedere intre uleiul de trandafir intens si profund si zmeura vibranta si indrazneata. Atingerea usoara de iasomie si bujorul se intalnesc cu uleiul proaspat
de muguri de coacaze negre si cu piperul roz intens.
Pentru lovitura de seductie, nota finala – esenta de cedru din Virginia,
vanilie si mosc – invioreaza notele florale intr-o
REMANENTA MODERNA SI ABSOLUT ADICTIVA.
EMMA WATSON
SIMBOLUL UNEI GENERATII
Plina de viata, NATURALA si SPONTANA …
Doar cele mai proaspete adjective ar putea-o descrie pe
noua AMBASADOARE LANCOME.

De origine engleza, desi s-a nascut in Paris, EMMA WATSON, care abia a implinit 21 de ani, incarneaza, pe ecran si in reviste, EROINA ROMANTICA a SECOLULUI XXI. Cu o frumusete unica si proaspata, Emma este o stea in ascensiune. Pentru milioane de fani, ea este Hermione. Dar ea este cu mult mai mult ...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: