Setari Cookie-uri

Mesaje de dragoste amuzante

Mesaje de dragoste amuzate pe care sa i le transmiti iubitului/iubitei! Cel mai bun mod de a petrece timpul cu perechea ta este de a zambi mereu! Cu siguranta, doar citind singur aceste mesaje te vei inveseli. Cum ar fi atunci in doi?

Atentie cand un barbat iti spune ca te iubeste din adancul inimii. Inseamna ca totusi mai exista destul loc si pentru alta deasupra!

Ce prezenta! Ce inteligenta! Cat farmec! Si ce ochi frumosi! Dar am vorbit destul despre mine! Tu ce mai faci?

Acest mesaj nu contine grasimi, colesterol sau aditivi. Este in intregime natural, dar contine mult, mult zahar. Totusi, nu poate fi nici pe departe la fel de dulce ca persoana care-l citeste!

Dimineata nu mananc – ma gandesc la tine, la amiaza nu pot manca – ma gandesc la tine, seara nu pot manca – ma gandesc la tine, iar noaptea nu pot dormi – mi-e foame!

Vreau sa stii cat de mult inseamna iubirea noastra pentru mine. Daca am fi pe un vapor care se scufunda, cu o singura vesta de salvare… mi-ar fi tare dor de tine!

De la un bip se ajunge la o intalnire, de la o intalnire se ajunge la un sarut, iar de la un sarut la o noapte de dragoste. Deci, imi dai un bip?

Citește și:

Crezi in dragoste la prima vedere sau e nevoie sa mai trec inca o data prin fata ta?

Love is like: Nokia-connecting people, Samsung-everyone is invited, Nike-just do it!, Pepsi-ask for more, and like YOU – too good to be true!

Sursa foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.