A venit primavara. Este timpul pentru reamenajarea casei. Si care sunt cele mai simple moduri de aranjare, daca nu cu ajutorul decoratiunilor homemade. Beneficiile acestora sunt reprezentate de faptul ca petreci mai mult timp cu familia (cerand ajutorul in confectionarea lor), economisesti bani, castigi spatiu (realizand decoratiuni pe masura celorlalte obiecte pe care le ai in casa), iar rezultatul final te va bucura enorm (avand in vedere ca produsul este realizat de catre tine).

Care sunt tendintele in primavara 2013 in ceea ce priveste redecorarea casei?

a) Se poarta culorile pastel (violet este culoarea anului), dar si nuantele tari (rosu, verde galbui, portocaliu, galben, albastru);

b) Trendul eco;

c) Stilul minimalist: piese de mobilier simple, functionale, care nu ocupa mult spatiu;

d) Stilul vintage ramane in tendinte si in acest an;

e) Se poarta obiectele homemade;

Asadar, cum trebuie sa iti amenajezi casa pentru a fi in tendinte in aceasta primavara? Iata cateva idei simple si practice:

1. Tabloul homemade pe perete

Nu ai nevoie de pensula, culori si panza, ci doar de cele mai importante fotografii cu tine si cei dragi tie (scoase la imprimanta). Intinde toate fotografiile pe perete, in forma unei inimi (organizeaza-le astfel incat sa stii locul fiecare imagini). Apoi lipeste fiecare fotografie pe perete, folosind scotch dublu, la o distanta de doi centimetri una de alta, astfel incat pozele sa fie puse in ordine. Nu uita: la final trebuie sa se vada inima.

Foto: Youtube

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: