Setari Cookie-uri

Horoscop pentru luna septembrie

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru luna septembrie!

VARSATOR
Predictiile specialistilor de pe astrologyzone.com arata o luna benefica vietii sentimentale iar pe plan profesional pot aparea atat proiecte interesante cat si o evolutie oscilanta a situatiei financiare.
DRAGOSTE
Vei avea parte de romantism in zilele de 4, de pe 6 pana pe 8septembrie , 17 si la sfarsitul lunii. Apogeul in dragoste va fi data de 11 septembrie.
BANI
Este vremea sa meditezi asupra economiilor si asupra cheltuielilor ce se intrevad. Data de 3 septembrie reprezinta o zi de confruntare a situatiei.
Dar exista si aspecte incurajatoare, caci data de 4 aduce noroc in discutiile financiare, iar eventualele vesti mai putin placute sau stramtori in care te afli vor fi temporare.
Data de 13 aduce cheltuieli neprevazute sau o cerere de bani. Vei putea fi persuasiva cu un partener (pe cale de a deveni fost) in legatura cu bani datorati tie. Este o perioada neprielnica negocierii partajului de propietate intr-un divort.
Discutiile financiare nu vor ajunge pe culmi pana pe 15 septembrie. Situatia legata de gospodarie ar putea resimti acest aspect.
Nu esti o fire materialista, asa ca discutiile despre bani te lasa rece. Dar din fericire se intrevede fie o calatorie, fie un proiect de import-export. Vei face un progres ce va urca lucrurile la un alt nivel de sofisticatie din data de 29 septembrie in urmatoarele 10 zile.
Vei fi incantata totodata de prelegeri sau seminarii spirituale, ce te vor inspira.
Daca esti implicata in publicistica ori transmisiuni media, sau studiezi vei avea parte de o perioada benefica. Vei face progese in indeplinirea unui vis, asa ca decide asupra pasilor pe care-i vei lua.
Este intelept sa-ti inchei tot ce ai intreprins inainte de 24 septembrie, caci din aceasta zi pana pe 15 septembrie nu se recomanda achizitii costisitoare, in special electronice sau automobile. Poti insa initia discutii sau munca de cercetare, dar evita sa le scrii pe hartie.
Sfarsitul lunii aduce schimbari, noi optiuni la orizont ce te vor incanta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.