Setari Cookie-uri

Horoscop pentru luna septembrie

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru luna septembrie!

CAPRICORN
Astrologii site-ului astrologyzone.com iti recomanda ca luna aceasta sa zici raspicat ce-ti doresti, fiindca binele se va revarsa in viata ta incepand cu data de 8!
DRAGOSTE
Ai parte si de dragoste luna aceasta, insa perioada cea mai placuta va fi intre 23 septembrie si 18 octombrie cand te vei bucura de distractii, prieteni si evenimente.
Noiembrie se anunta a fi o luna extrem de romantica, iar perioada sarbatorilor va fi una de apogeu pe plan sentimental!
BANI
Septembrie va fi o luna importanta pentru cariera. Vei avea parte de onoruri si vei face o impresie foarte favorabila conducerii. Daca-ti doresti o promovare sau un client nou, fa un efort la inceputul carierei, cand ai parte de cele mai pozitive aspecte.
Lucrurile se schimba insa de pe 24 septembrie pana pe 15 octombrie cand nu se recomanda inceperea unui servici nou sau semnarea unor contracte. De asemenea nu e intelept sa faci achizitii importante (in special computere sau electronice).
Totusi, oportunitati legate de cariera apar pe 29 septembrie insa vei dori s-o iei treptat si incet. Ar fi mai bine sa-ti amani socotelile pana pe 28 octombrie. Exista insa o exceptie: cazul in care un fost angajator te contacteaza iar atunci poti da curs apelului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.