Setari Cookie-uri

Horoscop pentru luna septembrie

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru luna septembrie!

GEMENI
Potrivit astrologyzone.com septembrie poate fi o luna lirica, romantica, dar pentru a te bucura de ea, va trebui sa treci printr-o provocare legata de familie si casa la inceputul lunii.
DRAGOSTE
Marte intra in sectorul iubirii adevarate, facandu-te vizibila si foarte atractiva pentru cei din jur. Pe data de 11 exista sanse foarte mari sa ai parte de o « scanteie » puternica, ce va fi foarte totodata si foarte potrivita. Te vei afla in acea dispozitie optima iubirii !
Viata ta sociala va fi oscilanta incepand cu data de 29 septembrie. Totodata exista o sansa sa ai vesti de la cineva din trecut.
Din punct de vedere creativ, esti avantajata ! Asadar,o idee veche ce are nevoie de sustinere va capata acum sprijinul meritat.
BANI
Cum incepe luna, pana pe data de 3, pari a fi adanc implicata intr-o chestiune domestica sau legata de propietate, ce devine presanta. Aceasta implica luarea unei decizii cu care te vei confrunta multa vreme, asadar membrii familiei vor incerca sa te influenteze in acest sens. Daca insa simti ca n-ar trebui sa accepti vreun sfat, ignora-l, caci esti capabila sa iei hotarea corecta.
Daca ai nevoie de bani pentru un proiect legat de gospodarie sau casa, este foarte probabil sa-i primesti in jurul datei de 4.
Data de 8 iti aduce sansa de a primi o suma importanta de bani, cu care-ti vei putea acoperi toate datoriile si totodata, aceasta zi iti aduce un mare avantaj in urma unor acorduri financiare.
Vei avea parte de niste tensiuni pe data de 12, ce vor naste un conflict de interese intre cariera si familie. Este un moment dificil, insa evita sa fii impulsiva, fiindca vei avea de pierdut !
Pe data de 15 vei avea insa parte de o situatie legata de cariera ce te va buimaci.
Finalizeaza intalnirile importante si achizitiile costisitoare si pe cat posibil, amana deciziile importante la locul de munca pentru finele lui octombrie.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.