Setari Cookie-uri

Horoscop pentru luna septembrie

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru luna septembrie!

RAC
Conform predictiilor de pe astrologyzone.com, racii vor fi preocupati de familie, se vor bucura de sprijin din partea celor din jur iar pe plan profesional, vor fi solicitati de un proiect de implica legaturi cu strainatatea.
DRAGOSTE
Una dintre cele mai dificile zi va fi 3 septembrie. In acea zi va trebui sa te straduiesti sa mentii spiritele sus, caci te va preocupa o ruda (barbat) caruia trebuie sa-i acorzi grija si atentie. Poti de asemenea sa intampini probleme cu banii si va trebui s-o lasi mai moale. Provocarea ta este sa ramai realista si practica si sa nu pui la suflet criticile.
Pe plan sentimental, daca esti implicata intr-o legatura, partenerul iti va sprijini din plin ideile. Daca este singura, beneficiezi de un suport asemanator fie de la un partener de afaceri, fie de la un prieten. Ziua de 4 septembrie se va evidentia in acest sens si vei realiza cat de norocoasa esti ca ai acea persoana de partea ta.
Cand credeai ca ti-ai rezolvat dilemele, vesti noi apar sa te buimaceasca pe data de 12.
Nu vei avea peisajul complet pana pe data de 15, cand insa mare atentie la o ruda (femeie) aflata la distanta. Va trebui sa intreprinzi o calatorie s-o vezi. Vesti continua sa apara in intervalul 15-19 septembrie.
BANI
In aceasta luna va aparea o legatura ce va depasi granitele internationale. Va trebui sa te mentii cu picioarele pe pamant fiindca vei avea parte de o groaza de rasturnari de situatie si va trebui sa fii pregatita sa iei decizii fulger.
Te vei confrunta cu schimbari urgente in casa, insa energia consumata va da rezultate. O zi favorabila in acest sens este 11 septembrie.
Incepand cu 29 septembrie, pe o durata de 2 saptamani, planurile tale vor reveni in actualitate. Insa, semneaza toata actele importante inainte acestei zi, preferabil la inceputul lunii, caci din 24 septembrie pana pe 15 octombrie te vei confrunta cu amanari.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.