Setari Cookie-uri

Horoscop pentru luna septembrie

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru luna septembrie!

FECIOARA
Specialistii astrologyzone.com prevad o luna foarte agitata pe plan sentimental, insa deznodamantul va fi unul fericit. Financiar vei avea parte de castiguri si sansa unor afaceri.
DRAGOSTE
Inceputul lunii aduce framantari asupra deciziilor luate recent, insa nu ai de ce sa-ti faci griji, caci ai luat in calcul fiecare detaliu.
In jurul zilei de 3 septembrie, un barbat apropiat tie poate fi internat intr-un spital sau altfel de institutie si vei dori sa-l vizitezi, asa ca fa-ti un program lejer.
Un parteneriat strans (de orice natura) poate fi sursa unei nelinisti la inceputul lunii si astfel vei fi nevoita sa iei o decizie grea.
Vei fi sobra la inceputul lunii, in special in jurul zilei de 3 septembrie. Daca esti singura, prietenii iti vor reaminti ca exista o groaza de optiuni afara, iar daca te vei confrunta cu o despartire, vei constientiza veridicitatea situatiei. Ai putea sa repari, dar vei avea mult de lucru. Nu te speria insa de aceste conjucturi nefavorabile iubirii daca esti implicata intr-o relatie deosebit de puternica.
Data de 8 septembrie, deosebit de benefica sentimentelor va da startul unei iubiri adevarate si durabile, iar de aceste conditii favorabile te vei bucura de acum pana in decembrie.
Dedica-ti ziua de 11 septembrie rasfatului, pentru a mai elimina din tensiunea adusa de aceasta luna.
De pe 12 pana pe 15 septembrie va trebui sa te decizi asupra relatiei cu un partener. Pentru a complica lucrurile, nu este numai acesta implicat, dar totodata si un prieten.
De pe 23 septembrie, te vei bucura de distractii in viata sentimentala, in special materializate in excursii scurte.
BANI
Zile deosebit de benefice pot fi cele de 4 si respectiv 8 septembrie. Data de 4 este favorabila primelor intalniri (de orice natura) sau chiar prezentarii unei idei creative.
Daca incerci sa te muti, sa cumperi, sau sa vinzi o casa, vei avea parte de cea mai buna oferta pe data de 8 septembrie. De asemenea, poti incerca din nou spre finele lui octombrie.
Devii cam risipitoare luna aceasta si acest fapt ar putea constitui o grija in plus.
Reaminteste-le datornicilor sa-ti inapoieze banii pana pe 24 septembrie, altfel vei fi amanata spre mijlocul lunii octombrie.
Daca de 29 septembrie este benefica gasirii de noi surse de castig.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.