Setari Cookie-uri

Horoscop pentru luna septembrie

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru luna septembrie!

LEU
Cand vine vorba de finante, cineva te poate dezamagi, spun specialistii astrologyzone.com. Trebuie sa fii obiectiva si detasata pentru a rezolva aceasta problema care va aparea din senin. De fapt incepi sa te saturi de aceste surprize si astfel le vei gasi o rezolvare.
DRAGOSTE
Pe plan sentimental iti merge bine luna aceasta! Daca nu prea-ti permiti sa cheltui bani cu calatorii, vei putea totusi sa fii oaspetele unor prieteni si rude si astfel sa economisesti bani pe cazare. Viata amoroasa va fi favorabila pe data de 8. Daca credeai ca lucrurile erau prea monotone, vei avea parte de o imbunatatire majora!
Vei avea parte de calatorii scurte, ce vor fi foarte benefice.
BANI
Fii cumpatata si amana achizitiile importate pentru finele lunii Octombrie si vei iesi in avantaj!
Este posibil sa incepi sa cauti o sursa extra de venit, din necesitate, iar daca este cazul, eforturile tale vor fi rasplatite. Mentine-ti asteptarile realiste, totusi, deoarece angajatorii pe care-i vei intalni vor fi cumpatati la buget.
Ramai cu capul pe umeri si nu-ti forta destinul pe data de 3. Daca ai parte de critici sau opinii pesimiste, in acea zi, fii obiectiva si nu te lasa afectata. In cateva zile iti vei reveni. Ia aminte de sfatul pe care-l consideri tu folositor si ignora restul.
Insa ziua urmatoare, pe 4 septembrie, in care orice fel de intalniri financiare merg bine, va aduce un venit extra sub forma unei prime sau remuneratii pentru munca de liber profesionist.
Daca esti in cautarea unui job, data de 8 devine un moment pivotal. Atentie la discutiile pe care le ai in aceasta zi sau in jurul ei. Din acest punct, vei observa ca faci un pas in dezvoltarea carierei. Daca ai asteptat aprobari legate de munca, acestea vor sosi acum.
Mai ai de intampinat doua zile grele din punct de vedere financiar: cele de 12, respectiv 15. Va aparea din senin o situatie de natura financiara pe care nu ai prevazut-o si astfel vei fi nevoita sa gasesti solutii urgente pentru chestiuni imprevizibile. Evita chestiuni legate de partajul in urma unui divort, solicitarea de credite sau cumpararea unei case.
Ar fi intelept sa-ti programezi cele mai importante planuri pentru sfarsitul lunii octombrie. Daca acest lucru nu este posibil, incearca sa stabilesti lucrurile mai devreme, in jurul datei de 4 septembrie, cea mai favorabila zi din luna.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.