Setari Cookie-uri

Horoscop pentru luna septembrie

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru luna septembrie!

SCORPION
Specialistii astrologyzone.com anunta o luna plina de evenimente pentru scorpioni. Acestia vor avea parte atat de multa munca dar si de diferite evenimente ce au in centru prietenia.
DRAGOSTE
Viata personala va fi extrem de activa luna aceasta. La inceputul lui septembrie, un prieten se poate confrunta cu o situatie dificila si va avea nevoie de sfatul tau pentru a trece peste criza.
Pe data de 12 septembrie vei vedea adevarata fata a cuiva apropiat, si nu-ti va placea ce vezi. Cum atat viata personala, cat si cea profesionala iti aduc provocari neprevazute, simti ca nimic nu-ti merge bine. S-ar putea insa sa te bucure vestile pe care le vei afla la mijlocul lunii, dar chiar si asa, va fi ceva brusc si vei avea de facut o ajustare rapida. Bineinteles, aceasta va avea o urmare pozitiva.
BANI
Pe data de 3 septembrie te vei confrunta cu un volum neasteptat de mare de munca la birou, insa vei infrunta cu grija atat provocarile profesionale, cat si situatia prietenului care-ti cere ajutorul.
Vei avea parte de munca volatila toata luna, asa ca atunci cand te afli la birou va trebui sa acorzi proiectelor maxima concentrare. Daca lucrezi in arta sau intr-un domeniu creativ, in perioada apropiata zilelor de 12 si 15 septembrie vei fi pusa la incercare.
Luna aceasta vei prefera sa ramai in expectativa si sa meditezi. Perfectioneaza-ti planurile si lanseaza-le luna viitoare, pe 28 octombrie.
Ai totodata parte de o luna benefica pentru calatorii, in care te poti bucura de confort, lucru ce te va incanta cu o idee de lux.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.