Setari Cookie-uri

Horoscop pentru luna septembrie

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru luna septembrie!

SAGETATOR
Luna septembrie este marcata de aflarea de vesti noi pe plan sentimental, iar potrivit site-ului astrologyzone.com, vei avea parte si de o evolutie profesionala.
DRAGOSTE
Data de 12 iti va solicita atentia spre casa sau un membru al familiei. Vesti la care nu te-ai fi asteptat apar si vei fi nevoita sa dai un raspuns rapid. Dupa auzul vestilor, vei simti nevoia sa meditezi asupra optiunilor tale si asupra unei hotarari ce trebuie luata. Un anumit barbat va fi centrul atentiei tale.
De pe 15 septembrie in urmatoarele 4 zile lucrurile vor atinge punctul culminant. O femeie va fi tinta atentiei tale, iar gandurile se vor indrepta spre o propietate precum o casa. Iti vor fi necesare resursele proprii si flexibilitatea caci va trebui sa infrunti din nou vesti neprevazute.
Toata luna te vei bucura de sprijinul prietenilor in toate aspectele.
Pe plan sentimental, ziua de 11 septembrie iti va fi foarte favorabila.
BANI
Luna aceasta vei avea parte de un salt in cariera, iar lucrurile par sa se aseze de la sine. In primele zile ale lunii te poti simti coplesita de atributiile de servici, dar fii fara grija caci este o situatie temporara. Vei avea insa de luat decizii de conducere si va trebui sa te dedici intru totul indatoririlor tale luna aceasta.
Sarcinile zilnice vor fi aduse la bun sfarsit cu succes. Pe 4 septembrie te poti astepta la o marire de salariu, sau la un profit ridicat in cazul in care detii o companie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.