Setari Cookie-uri

Calendarul Lavazza 2009

Annie Leibovitz captureaza stilul italian pentru calendarul Lavazza 2009: Cea mai buna femeie fotograf din lume captureaza stilul Italian in 7 fotografii infatisand femei care reprezinta cel mai bine cultura italiana. Lavazza a adaugat un capitol important in istoria faimoaselor sale calendare, delegand-o pe Annie Leibovitz, cel mai cunoscut si totodata cel mai cautat fotograf contemporan, sa produca cea de a saptea editie, sub indicatia artistica a agentiei de publicitate Armando Testa.

Tema indrazneata aleasa de Annie Leibovitz este una pe care s-a fondat Lavazza – si cu siguranta neobisnuita pentru acest mare fotograf: Stilul Italian. Pentru a prezenta conceptul, Lavazza a avut nevoie de o persoana talentata, care are capacitatea de a imbina imagini din trecut si din prezent pentru a exprima prin lumea artei, cinematografului, modei, gastronomiei, frumusetii si a senzualitatii, ceea ce inseamna “a fi Italian”.
In calendarul sau, Annie Leibovitz ne reaminteste ca adevarata ironie inseamna sa nu iei niciodata nimic prea in serios. Micile detalii din fundal, presarate ici si colo, sugereaza ca pana si constructiile cele mai perfecte sunt doar niste reprezentari.
Imaginea intitulata „ Il cinema” este un tribut marelui maestru al cinematrografului Italian, Federico Fellini. Aici, Annie Leibovitz s-a inspirat din imaginea scenei care l-a facut pe Trevi Fountain un nume de marca.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.