Setari Cookie-uri

Pasiuni secrete ale vedetelor

Care sunt cele mai ciudate pasiuni ale starurilor? Aflati din urmatoarele randuri...

Care sunt cele mai ciudate pasiuni ale starurilor? Aflati din urmatoarele randuri...

Unele staruri duc pasiunea pentru parteneri la extrem si decid sa isi demonstreze iubirea in cele mai ciudate moduri. Billy Bob Thorton i-a daruit Angelinei o fiola cu sangele sau. Se pare ca nu a fost indeajuns, caci Angelina l-a schimbat rapid cu un baiat mai cumintel.

Pamela Anderson si Tommy Lee si-au tatuat verighete pe inelare pentru a isi marturisi iubirea vesnica. Se pare insa ca Tommy avea si el o pasiune secreta, cea pentru acte de violenta. Poate ca acesta era modul lui de a isi afisa iubirea...

R Kelly are si el o pasiune nu tocmai secreta. Este vorba despre copii. Ok, cu totii indragim copilasii, dar iubirea lui a fost dusa la extrem, preferand sa isi aleaga iubitele din randul minorelor. Spuneam ca pasiunea sa nu era secreta incat una dintre relatiile sale neortodoxe a fost oficializata iar o alta de natura sexuala a fost filmata.

Tot la capitolul "I belive I can fly" intra si Angelina Jolie - pasionata de zbor. Mai nou, actrita ia cursuri de pilotaj.

Michael Jackson iubea atat de mult copii si copilaria incat a decis sa traiasca in lumea lor pentru permanenta. Dand in mintea micutilor, el si-a construit in propria-i ograda un Disneyland numit de el Neverland.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2006
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.