Setari Cookie-uri

Acum e mai usor sa primesti bani inapoi la cumparaturile online

Cumperi online? Stiai ca poti primi bani inapoi?

CashOUT.ro iti ofera o parte din bani inapoi la fiecare comanda online plasata in magazinele partenere. miniPRIX, elefant, Vivre, Yves Rocher sau Carrefour-Online sunt doar cateva dintre cele peste 300 de magazine online prezente pe CashOUT.

Pasii pe care trebuie sa ii urmezi sunt simpli: te inregistrezi, accesezi magazinul de la care vrei sa cumperi online si de acolo totul decurge la fel ca si pana acum, platind aceeasi suma pentru produsele achizitionate si optand pentru orice metoda de plata doresti. Cand ai finalizat comanda, in contul tau CashOUT vei inregistra cashback, reprezentand o parte din suma cheltuita in magazinul online.

Sistemul e foarte simplu si transparent: pentru fiecare cumparatura facuta prin intermediul CashOUT, se inregistreaza un comision din partea magazinelor partenere. Din acest comision vei primi cashback, o parte din valoarea comenzii tale.

Citește și:

Poti folosi CashOUT si ca motor de cautare printre oferte, promotii si produse disponibile online, informatiile fiind filtrate in categorii care sa se muleze pe interesele tale de cumparare: Moda, Carti, Cosmetice, Casa si Gradina, plus alte 10 grupuri mari de produse.

Incepe de astazi sa castigi bani!

Inregistreaza-te acum! Peste 36.000 de romani au cont pe CashOUT si au inregistrat cashbackuri de peste 78.000 de lei.

Vrei mai multe informatii? Citeste raspunsurile la intrebarile frecvente legate de CashOUT.

CashOUT este un proiect Internet Corp, publisherul Kudika.ro, Wall-Street.ro, Garbo.ro, 9am.ro, Envy.ro, Retail.ro.

Imagini modificate: ecommerce, laptop, reduceri

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.