Setari Cookie-uri

Ghid de interpretare a viselor

Visele pot reprezenta adevarate cai de explorare a subconstientului, dorintelor si temerilor ascunse, dar si o metoda de divinatie, atunci cand cunoastem sensul personal al unui anumit simbol. Fiecare persoana are o perspectiva unica asupra simbolurilor aparute in vis, astfel incat, inainte de a interpreta un vis, trebuie sa intelegi ce reprezinta pentru tine simbolul visat. Apoi, coreleaza interpretarea personala cu cea traditionala, prezentata in Ghidul nostru succint de interpretarea viselor si descifreaza semnificatiile ascunse ale viselor tale!

Interpretarea viselor: Visul repetitiv
Daca ti se intampla ca acelasi vis sa se repete de nenumarate ori, semnificatia uzuala indica faptul ca trebuie sa acorzi atentie acelui vis, intrucat subconstientul tau incearca sa-ti transmita un mesaj. De cele mai multe ori acest mesaj este transmis prin intermediul unor imagini si senzatii foarte puternice, cu implicatii profunde asupra ta, ceea ce inseamna, de asemenea, ca acel vis repetitiv este important pentru tine.
Un vis care se repeta atrage de obicei atentia asupra unei temeri, chiar traume din trecut, slabiciuni sau asupra unui impas in care te afli si a carui solutie nu o gasesti. Visul repetitiv se poate referi si la un domeniu al vietii tale pe care l-ai neglijat complet in ultimul timp, de cele mai multe ori fiind vorba de cel emotional-afectiv.
Pentru a interpreta un vis care se repeta, este necesar sa intelegi ce reprezinta pentru tine simbolurile aparute in vis. Intreaba-te care sunt temerile tale, ce iti doresti, dar iti este teama sa recunosti, care sunt evenimentele din trecutul recent sau indepartat ce te-au marcat profund si ce anume te nemultumeste cu privire la propria ta persoana si la viata ta. Incercand sa dai raspunsuri acestor intrebari, vei reusi sa descoperi semnificatia visului repetitiv, dupa care, asa cum se intampla de obicei, acesta nu se va mai repeta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.