Miercuri, 14 martie, Plaza Romania - prezentarea celor mai noi colectii de primavara / vara 2007

Cel mai bine imbracate vedete ale anului: insta-top

Dupa ce a reusit performanta de a naste taman in prime time, iata ca Monica ne surprinde din nou facandu-si aparitia pe catwalk, desi nasterea televizata a avut loc in urma cu doar cateva luni.

Mai mult, Monica a declarat ca onorariul primit pentru a prezenta colectia Ritei Muresanu este mult mai mare decat cel primit de manechine. Probabil ca suma a fost direct proportionala cu greutatea, iar silfidele acelea de se chinuie sa mentina 60 de centimetri in talie si care chiar stiu sa defileze pe podium nu merita atat de mult.

Nicoleta Luciu si-a facut si ea aparitia la eveniment, iesind la o mica promenada pe podium. Pentru prima oara in istoria scurta a promoteritei de parchet si batoane de slabit, Nicoleta Luciu nu a fost in centrul atentiei, prezenta ei fiind eclipsata si la propriu si la figurat de cea a vedetei ce detine a patra cacafonie acceptata in stat..


Dupa ce revista Playboy i-a dedicat viitoarei doamne Zsolt Cergo un numar intreg cu poze fierbinti, probabil ca se simte si ea obosita de atata atentie. Unde mai pui ca Nicoleta a devenit si transsexual in serialul "La servici"! Cat de sadic trebuie sa fi fost cel care a distribuit-o in rol! Doamne, ce as fi vrut sa fiu in locul lui!

Gina Pistol revine in centrul atentiei si de aceasta data chiar este imbracata. Mai mai sa nu o recunoastem!

Dana Savuica le-a facut concurenta serioasa manechinelor prezente pe scena, iar Julia Chelaru si-a plimbat si ea picioarele pe podium. Dupa ce s-a certat ca la usa cortului cu fosta colega de trupa, dupa ce a varsat lacrimi de crocodil dupa marele brand Sexxy, iat-o pe Julia pozand elegant.

Morar si Buzdugan de la Radio 21 au fost gazdele evenimentului si s-au descurcat exemplar. E drept ca nu au putut sa isi renege stilul, asa ca au mai strecurat cate o glumita despre Irinel Columbeanu si achizitiile lui. Batranelul privea rusinat de indrazneala celor doi prezentatori.

5 ritualuri de dimineata care le schimba viata vedetelor
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: