Setari Cookie-uri

Vedete certate cu legea

Sunt oare vedetele mai presus de lege? Numeroasele exemple ne confirma ca da.

Nu stiu daca avem prea multe vedete sau daca una dintre conditiile pentru a fi celebru si bogat este sa fii certat cu legea, dar cert este ca am gasit numeroase exemple de vedete care au trecut si pe la politie si pe la tribunal. Iata cateva dintre cele mai noi sau mai.... scandaloase.

Scandaluri recente

Una calda si una rece pentru Marc Anthony. Cantaretul are o problema cu plata taxelor. El a "uitat" sa plateasca timp de 5 ani cele 2.5 milioane de dolari datorate statului si era cat pe ce sa ajunga la inchisoare. Vestea proasta este ca Marc Anthony a scapat si de prietena latifundiara (la propriu), intrucat J.Lo a decis sa isi ia zborul.

Snoop Dogg nu are priza la englezi, altfel nu ne putem explica de ce i-a fost refuzata viza pentru Marea Britanie de doua ori. Acum vreo doi ani, rapper-ul a provocat un mic scandal pe aeroportul Heathrow, iar acum nu poate sa cante alaturi de P.Diddy in turneul acestuia. Se pare ca problemele lui Snoop afecteaza si fitele din capitala. Sean "Diddy" Combs nu a putut sa concerteze in lipsa dragului sau prieten asa ca si-a anulat concertul umanitar din clubul Bamboo. Concertul trebuia sa aiba loc vinerea trecuta. Banii stransi din vanzare biletelor ar fi trebuit sa ajung in Filipine la niste copiii mai putin privilegiati decat copiii strazii din Romania.

Paris Hilton este blonda. Anul trecut s-a urcat bauta la volan si a fost rasplatita cu suspendarea permisului. Patania mostenitoarei a tinut mult timp prima pagina a revistelor de scandal, dar se pare ca nu a fost indeajuns pentru a afla si Paris ca nu mai are carnet. Acum ea risca sa petreaca 3 luni in inchisoare pentru ca a condus fara carnet. Scuza ei: nu stia ca are permisul suspendat! Paris Hilton e blonda.

Scandaluri legendare

Hugh Grant a fost prins cu pantalonii in vine in timp ce era servit de o prostiuata. Politistii au observat ca se petrecea ceva ciudat intr-o masina parcata pe o strada frecventata de traseiste si mare le-a fost surpriza cand l-au descoperit pe Hugh. Pacat... nu imi imaginam ca Hugh Grant trebuie sa plateasca pentru servicii speciale.

Wynona Rider s-a jucat de-a cleptomana intr-un magazin si a fugit cu hainele fara sa plateasca. Scuza ei: repeta pentru un rol. Unele vedete confunda filmul cu viata. Acest lucru s-a intamplat si cu un copil care joaca in "Neveste Disperate". A devenit si el atat de disperat incat a trebuit sa se calmeze fumand o marijuana in spatele unui bar. Ghinionul lui ca politia l-a prins. Mai nasol este de cei care joaca in Clanul Soprano. Unul dintre pusti are deja la activ un jaf.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Aprilie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.