Setari Cookie-uri

Vedete certate cu legea

Sunt oare vedetele mai presus de lege? Numeroasele exemple ne confirma ca da.

Tom Sizemore este cunoscut pentru placerile sale nevinovate, una dintre ele fiind drogurile. Si intrucat nu se poate desparti de ele, a gasit o metoda originala de a trece de testele de urina: un penis fals. Politistii s-au prins de tarasenie si au confiscat obiectul.

Russell Crowe isi varsa nervii pe cei din jur, asa ca atunci cand nu a reusit sa isi sune sotia de la un hotel, a aruncat cu telefonul in receptioner. O alta vedeta violenta este Naomi Campbell. Supermodelul nu a convins juriul si a trebuit sa spele toalete timp de cateva zile.

Woody Harelson nu e baiat bun la bautura. Dupa ce isi ineaca durerea in cateva pahare, el alearga pe mijlocul soselei, danseaza un pic si apoi se aseaza in genunchi. E drept, nu s-a intamplat decat o data si a trecut ceva timp de atunci, dar a fost memorabil. Politistii au fost nevoiti sa ii ofere adapost in masina lor, dar petrecaretul a sarit din masina. Prins din nou, actorul s-a razbunat trantind la pamant un politist. O noapte de pomina…

Unii scapa cu basma curata chiar daca au ucis doua persoane sau sunt pedofili, dar se pare ca legea nu este facuta si pentru cei bogati si celebri.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Aprilie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.