Setari Cookie-uri

Sa radem impreuna cu vedetele

Viata vedetelor este pe cat de fascinanta si de atractiva, pe atat de zgomotoasa.

Viaa vedetelor este pe cat de fascinant i de atractiv, pe atat de zgomotoas. In plus, toat lumea vrea s afle cat mai multe detalii, dac se poate i picante, despre viaa lor tumultuoas i plin de aventuri. De aceea, fiind mereu in atenia presei, gafele pe care acestea le fac nu pot trece cu vederea, cum nici greelile comise inainte de a deveni celebre nu trec neobservate.

Cantreaa Jessica Simpson avea in tineree un hobby oarecum straniu i anume s colecioneze fotografiile persoanelor disprute. Aceasta apreciaz c adunase o cutie plin cu astfel de poze, pe care le admira in fiecare sear, inainte de a se culca. De asemenea, cantreaa recunoate c de fiecare dat cand susine un concert, i se rup pantalonii pe scen, spre bucuria fanilor.

La inceputul carierei sale, celebra actri Catherine Zeta-Jones a dormit o noapte in debaraua studiourilor de filmare. Din cauza emoiilor, spune ea...

In copilrie, Natalie Portman avea o colecie impresionant de ppui, pe care le obliga in fiecare sear s fac...sex. Legat de acelai subiect, Natalie a continuat s aib probleme i la coal - vedeta era mereu certat de ctre profesori pentru c povestea colegilor de clas tot felul de intamplri din experienele tatlui ei, specialist in probleme de fertilitate...

Puini tiu, probabil, c binecunoscuta vedet din serialul ''Totul despre sex'', Sarah Jessica Parker, se bucur de un pr aa de frumos pentru c folosete, in mod frecvent, un ampon pentru...cai. Acest lucru a fost dezvluit presei de hair-stylistul vedetei, dup un scandal cu aceasta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.