Setari Cookie-uri

Lectia de fericire

Fericirea nu exista! Nu e o floare rara pe care sa speri ca o vei culege candva, nu e o piatra pe fundul unui rau, sa crezi ca, poate, o vei gasi. Fericirea se invata, si e o lectie grea, la care multi ramanem corigenti. E nicaieri si peste tot in jurul tau. Vei avea intotdeauna mai putin decat au unii si mai mult decat au altii. It doresc sa ai puterea sa inveti lectia ta de fericire!

Am facut posibilul si imposibilul sa-l fac sa se razgandeasca si sa lupte pentru dragostea noastra. Am renuntat la principii morale pe care m-am bazat toata viata, m-am umilit, l-am implorat cu suvoaie de lacrimi, dar...in zadar. Sufletul iubitului meu se transformase, subit, in piatra.

M-am resemnat, convingandu-ma ca am fost blestemata sa nu fiu fericita cu adevarat, niciodata. M-am intors la familia mea, realizand ca dragostea la prima vedere, fara baze solide, moare. Mi-am dedicat sufletul si timpul celor dragi, celor care au fost mereu alaturi de mine...

Desi am inteles ca am trait o poveste de dragoste asemanatoare scenariului unui film romantic de duzina, inca imi revin in minte amintiri. Amintiri frumoase care dor.

Timpul a trecut, iar eu inca nu am avut puterea sa-mi invat lectia de fericire.

Un articol de Lucia

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.