Setari Cookie-uri

Test: Audrey, Marilyn sau Sophia?

Filmele vechi au avut dintotdeauna asupra noastra un efect aparte. Au adus cu ele atmosfera boema specifica perioadelor respective, spiritul romantic sau din contra efervescent facand imposibila simpla lor vizionare fara o senzatie ulterioara de melancolie. Din aceste motive s-a intamplat adesea ca, intr-un fel sau altul, sa ne identificam cu personajele sau chiar cu actritele si imaginea pe care acestea au lasat-o in urma. Fa testul nostru si vei afla asadar cu ce vedeta "de altadata" te asemeni.

c. incerci sa le transmiti si celorlalti din voiosia ta

11. Succesul este:

a. o caracteristica a existentei tale
b. rezultatul muncii tale
c. in permanenta conexiune cu norocul si sansa


Rezultate:


Majoritatea A: Marilyn Monroe

Orice s-ar spune un lucru e clar: ai stofa de vedeta! Iti place sa fii admirata, ai putere de munca si ambitie iar aspectul fizic nu are cum sa fie o problema, ba din contra! Stii sa te faci placuta, ai sarm si capacitatea de a-ti atrage o multime de simpatizanti. Totusi, stii ca in adancul sufletului tau esti un fel de „pisica blanda care zgarie rau”. Pe scurt, nimic nu poate sta in calea succesului tau daca ti-l doresti din toata inima. In fond, controversata sau nu este practic imposibil sa te uite cineva, vreodata!

Majoritatea B: Sophia Loren

In ceea ce te priveste magia reflectoarelor nu te „ameteste” atat de mult incat sa nu mai fii cu picioarele pe pamant. Ai si tu capriciile tale, e normal, dar intotdeauna te vei baza pe talent, inteligenta si un pic de pasiune. Stii ca poti miza oricand pe calitatile tale fizice dar nu vrei sa fii asociata doar cu o imagine buna ci mai degraba cu o cariera de apreciat. Ai prestanta, eleganta si inteligenta necesara, combinatie care te poate propulsa cu usurinta pe cele mai inalte culmi. Nu ai nevoie decat de un plus de curaj si lucrurile sunt ca si rezolvate!

Majoritatea C: Audrey Hepburn

Ai sclipirea dupa care multe altele tanjesc, ai o frumusete suava, gingasa si in plus ai si modestia si sinceritatea care te vor individualiza intotdeauna. Desi nu alcatuiesti portretul „femeii fatale” vei atrage multe priviri admirative tocmai datorita firii tale candide, inocente si aparent naive. Ceea ce nu au invatat insa ceilalti este lectia care spune ca „aparentele inseala” pentru ca, in spatele fragilitatii exterioare se ascunde o femeie puternica, hotarata si stapana pe viata si emotiile sale. Iti place insa sa pastrezi vie partea ludica din tine, stii cand „e de joaca” si cand nu si de aceea, te vei simti mai mult decat bine sa iti „joci” propriul „rol”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.