Setari Cookie-uri

Test: Spune-mi pe cine iubesti ca sa-ti spun cine esti

Cand vine vorba despre gasca de prieteni proverbul conform caruia "cine se aseamana se aduna" pare a functiona perfect. In schimb, atunci cand in discutie intervine o relatie in adevaratul sens al cuvantului, o legatura de iubire, lucrurile par a se indrepta mai degraba catre conceptul Yin si Yang. Este deci destul de simplu sa ne dam seama de personalitatea unuia dintre parteneri ca sa-l "cunoastem" si pe celalalt. Nu neaparat pentru ca sunt atat de diferiti ci pentru ca impartasesc o experienta comuna. Incearca asadar testul nostru si descopera-te asa cum esti!


a. pe cele mai importante da
b. de fiecare data
c. am eu grija sa ii amintesc

10. Cand te suna stii ca:

a. ii e dor de tine
b. iti va spune ca te iubeste
c. si-a amintit sa iti transmita ceva (eventual ca intarzie)

11. Daca te aranjezi foarte mult inainte de a iesi in oras iubitul iti spune:

a. “Ce frumoasa esti azi”
b. “Stii ca te iubesc, da?”
c. “Pentru cine te aranjezi asa?”

Interpretarea rezultatelor:


Majoritatea A - esti o persoana echilibrata si acest lucru s-a transmis si asupra relatiei tale. Stii cand sa pui punct dar si cand sa lupti pentru ca esti constienta ca merita toate eforturile. Esti puternica si decisa, optimista si calda si ce e cel mai important ai dobandit maturitatea necesara motiv pentru care reusesti sa iti stapanesti impulsurile si sa tratezi fiecare situatie cu mult calm. Astfel, stii ca orice decizie pe care o iei nu va risca sa se transforme mai tarziu intr-un mare regret. Iubitul tau te sprijina si te intelege si in acest mod talerele balantei voastre se afla in permanenta la egalitate. Acum nu mai trebuie decat sa va mentineti asa!

Majoritatea B - nu stim daca de mica ai avut parte de cele mai frumoase cadouri sau de cele mai mari cutii cu bomboane de ciocolata dar intre timp pretentiile tale au crescut asa ca ai hotarat ca nu mai merita sa iti pierzi vremea oricum si cu oricine. Nu e vorba de materialism ci doar de niste exigente foarte ridicate de la care nu vrei sa te abati. Desi stii sa te pretuiesti ai uneori usoare tente egocentriste si acest lucru se simte in comportamentul pe care il afisezi. Esti sigura pe tine si increzatoare iar din acest motiv este posibil sa ii intimidezi uneori pe cei din jurul tau. Totusi, tocmai din aceasta atitudine mandra ai capacitatea de a naste in inimile barbatilor pasiuni nebanuite. Ajung sa “iti manance” din palme si adesea asta iti convine de minune. Totusi vei vedea ca atunci cand te vei indragosti si tu “pana in varful degetelor” (asta daca nu s-a intamplat deja) aproape ca nu te vei mai recunoaste. Daca se spune ca iubirea “muta muntii” atunci imagineaza-ti cat e de usor sa schimbe un om!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.