Setari Cookie-uri

Provocare

Ma laud ca sunt un om care face de cele mai multe ori ceea ce isi doreste. De fapt, nu ma laud propriu-zis. Sunt mandra de aceasta capacitate/ calitate/ defect (nu stiu exact ce e) al meu. Doar in cazuri exceptionale ma fortez sa fac ceea ce nu-mi place, nu vreau sau n-am chef in acel moment. De obicei imi urmez starile interioare.

Exista putine lucruri cu adevarat importante in aceasta lume, dupa parerea mea. Si toate pot fi reunite intr-un singur cuvant simplu si totodata complex ca si semnificatie: FERICIREA. Dar ce este fericirea, pana la urma? Raspunsul la aceasta intrebare este foarte greu pentru unii si foarte simplu pentru altii. Dar cred ca singurul raspuns valabil este acela ca fiecare individ are propria lui sursa de fericire. Trebuie doar sa si-o identifice.

Sursa mea de fericire este indeplinirea micilor dorinte si lupta pentru indeplinirea marilor vise. Pentru ca viata este construita din detalii. Detalii ale fericirii. Stiu ca asa este. Iar voi sunteti liberi sa interpretati si sa ma contraziceti.

Un articol de Andrea Balint

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.