Salata cu ton RIO Mare, fasole si morcovi

Ingrediente pentru 4 persoane
    320 g ton RIO Mare in ulei de masline 200 g salata 200 g fasole verde 2 morcovi 1 ceapa rosie mica 2 linguri seminte de mustar 1 lingura miere 1 lingura otet ulei extravirgin de masline sare
Modalitate de preparare

1. Curatati fasolea verde si fierbeti-o in apa sarata timp de 20 minute. 2. Macinati usor semintele de mustar si amestecati cu otetul, mierea, un pic de sare si ulei pentru a forma dressingul. 3. Curatati morcovii si taiati-i in feliute. 4. Tocati ceapa, scurgeti tonul RIO Mare de ulei, scurgeti fasolea. 5. Combinati toate ingredientele intr-un bol, turnati deasupra dressingul si amestecati usor. Serviti imediat.

Pentru mai multe informatii despre produsele RIO Mare si retete, accesati site-ul www.riomare.ro

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: