Setari Cookie-uri

Frumoasa si bestia din lumea mondena

Faimoasele desene animate "Beauty and the Beast" care ne-au fascinat in copilarie si in care ni se infatisa o fermecatoare dar neverosimila idila intre o tanara superba si un patruped umanizat capabil sa sensibilizeze si cel mai aprig critic au impresionat atat de mult incat se pare ca unele vedete au decis sa urmeze acest "pattern" si in viata reala si bine au facut pentru ca popularitatea lor a suferit o ascensiune exploziva.

Faimoasele desene animate „Beauty and the Beast” care ne-au fascinat in copilarie si in care ni se infatisa o fermecatoare dar neverosimila idila intre o tanara superba si un patruped umanizat capabil sa sensibilizeze si cel mai aprig critic au impresionat atat de mult incat se pare ca unele vedete au decis sa urmeze acest „pattern” si in viata reala si bine au facut pentru ca popularitatea lor a suferit o ascensiune exploziva.

Senzuala actrita Carmen Electra a fost casatorita timp de cinci luni cu baschetbalistul Dennis Rodman, reusind sa faca una dintre cele mai nefericite alegeri (fiind chiar victima acceselor de violenta ale acestuia) si sa formeze un cuplu care i-ar fi socat din punct de vedere estetic chiar si pe Tarzan si Jane. Pasiunea ei pentru tipii duri i l-a scos in cale si pe celebrul rocker David Navarro alaturi de care se pare ca si-a gasit stabilitatea „Til Death Do Us Part”... adica trei ani?!

Un alt sex symbol american care din pacate si-a incheiat existenta in mod tragic , Anna Nicole Smith, a bulversat scena show-bizz-ului american odata cu oficializarea relatiei sale cu miliardarul texan J. Howard Marshall, insignifiantul detaliu care a starnit controverse fiind doar „infima” diferenta de varsta dintre acestia: 63 de ani. Dar, asa cum se spune ca dragostea n-are varsta, s-ar putea afirma ca n-are nici viata lunga, intrucat sotul acesteia de 89 de ani a decedat la doar 15 luni de la casatorie.

Intr-o situatie fericita se afla cuplul Michael Douglas - Catherine Zeta-Jones intre cei doi diferenta de varsta reducandu-se vizibil fata de cazul anterior, la 28 de ani. Desi au o viata fericita si doi copii frumosi, rodul iubirii dintre cei doi actori, relatia lor a ridicat la inceput suspiciuni intrucat Michael Douglas nu mai corespunde totusi criteriilor unui Fat Frumos veritabil.

Asocierea dintre un partener de culoare si o delicata si fermecatoare prezenta feminina este si ea comuna. Exemplul cel mai la indemana este cu siguranta cuplul Seal- Heidi Klum. Top modelul german care face parte din imaginea Victoria's Secret, Heidi Klum s-a dovedit a fi o sotie devotata artistului Seal caruia i-a daruit doi fii de unu, respectiv doi ani. Lasand orice urma de rasism deoparte, poate ca Heidi Klum si Seal nu reprezinta cea mai reusita combinatie cromatica, dar reusesc insa sa pozeze intr-o familie implinita, iar datorita acestui aspect au in continuare aprecierea fanilor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.