Setari Cookie-uri

Frumoasa si bestia din lumea mondena

Faimoasele desene animate "Beauty and the Beast" care ne-au fascinat in copilarie si in care ni se infatisa o fermecatoare dar neverosimila idila intre o tanara superba si un patruped umanizat capabil sa sensibilizeze si cel mai aprig critic au impresionat atat de mult incat se pare ca unele vedete au decis sa urmeze acest "pattern" si in viata reala si bine au facut pentru ca popularitatea lor a suferit o ascensiune exploziva.

O pereche similara dar care nu a reusit sa faca istorie, starnind barfe doar pentru o perioada limitata de timp a fost P Diddy - Jennifer Lopez. Doi muzicieni cu un sex appeal ridicat, dar nici unul cu ganduri serioase de casatorie. A fost o relatie benefica pentru imaginea amandurora, care s-a vandut foarte bine, dar nimic mai mult.

Excentricul cantaret David Bowie s-a orientat si el spre o partenera de culoare, insa alegerea lui nu a fost deloc intamplatoare, optand „doar” pentru un model faimos al anilor 80, Iman, alaturi de care are un mariaj fericit si in prezent.

Fascinatia pe care starurile rock au manifestat-o asupra fotomodelelor de top si invers a fost un subiect foarte dezbatut si care inca se mai pune in discuie datorita contrastului puternic dintre parteneri. Marilyn Manson, de pilda, a avut grija sa-si gaseasca partenere a caror frumusete sa fie probabil direct proportionala cu uratenia lui. Contrariile totusi se atrag. De ce? Pentru ca aceasta este insasi natura lucrurilor. Dita von Teese, model si actrita de origine americana a trait alaturi de el aproximativ un an, in timp ce logodna cu Rose McGowan, una dintre protagonistele serialului „Charmed”, a durat nici mai mult nici mai putin de trei ani. Interesant, nu? Tot alegeri din sfera rockului salbatic a facut si vedeta sexxy, venerata de catre toti barbatii de pe mapamond, Pamela Anderson. Ea s-a refugiat in bratele protectoare si care i-au adus probabil respectul cuvenit, ale lui Tommy Lee de care a divortat dupa trei ani pe motivul agresiunilor fizice. Fostul component al trupei Motley Crue si-a adus totusi aportul in viata Pamelei, oferindu-i sansa de a deveni mama a doi copii. A urmat apoi casatoria cu Kid Rock care s-a incheiat bineinteles printr-un divort in 2006.

Tot in zona zona cuplurilor bizare in care el face nota discordanta se pot incadra doua perechi care nu mai sunt de actualitate, dar care la timpul potrivit au produs rumoare. Angelina Jolie, inainte de a face alegerea perfecta si de a intemeia un soi de cuplu ideal dupa care orice individ tanjeste , alaturi de fermecatorul Brad Pitt, a reusit sa capteze atentia prin relatia sa stranie cu actorul Billy Bob Thornton.

Perfectiunea in cuplu nu a putut fi materializata nici la nivelul Curtii Regale a Marii Britanii deoarece mariajul Dianei Spencer cu Printul Charles de Wales , desi a durat 11 luni, a fost vazut, in ciuda incompatibilitatii fizice, ca o alaturare a doua caractere total distincte (unde mai pui ca Printul Charles calca foarte des pe alaturi cu buna sa prietena Camilla Parker Bowles).

In fine, orice padure are uscaturile ei si ... parca si pe la noi se mai intalnesc astfel de cupluri celebre... reusite.



Un articol de Cristina Serbu


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.