Ton RIO Mare cu legume la gratar

ton cu legume

Ingrediente pentru 4 persoane:

  • 2 conserve ton in ulei de masline RIO Mare
  • 1 vanata
  • 2 dovlecei
  • 1 ardei rosu
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ardei iute proaspat
  • 80g de sos de rosii
  • 50ml ulei de masline extra virgin
  • o jumatate de lingurita de oregano
  • o crenguta de rozmarin
  • patrunjel tocat,
  • sare

Modalitate de preparare:

Taiati in fasii dovleceii, vanata si ardeiul. Incalziti bine gratarul si pune-ti legumele pe gratar pe fiecare parte. Aranjati-le apoi pe un platou.

Rulade de legume cu ton RIO Mare si sos de usturoi

Scurgeti uleiul de masline din conserva de ton.Curatati ardeiul iute de seminte si taiati-l in felii mici. Adaugati oregano, rozmarinul, frunzele de patrunjel, sarea, uleiul de masline si sosul de rosii.

Turnati acest amestec deasupra tonului RIO Mare si a legumelor preparate pe gratar.

Serviti preparatul cat timp legumele sunt calde.

Pentru mai multe informatii despre produsele RIO Mare si retete, accesati site-ul www.riomare.ro

Paste cu ton RIO Mare si ardei
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: