Ton RIO Mare cu legume la gratar

Ingrediente pentru 4 persoane:
    2 conserve ton in ulei de masline RIO Mare 1 vanata 2 dovlecei 1 ardei rosu 1 catel de usturoi 1 ardei iute proaspat 80g de sos de rosii 50ml ulei de masline extra virgin o jumatate de lingurita de oregano o crenguta de rozmarin patrunjel tocat, sare
Modalitate de preparare:

Taiati in fasii dovleceii, vanata si ardeiul. Incalziti bine gratarul si pune-ti legumele pe gratar pe fiecare parte. Aranjati-le apoi pe un platou. Scurgeti uleiul de masline din conserva de ton.Curatati ardeiul iute de seminte si taiati-l in felii mici. Adaugati oregano, rozmarinul, frunzele de patrunjel, sarea, uleiul de masline si sosul de rosii. Turnati acest amestec deasupra tonului RIO Mare si a legumelor preparate pe gratar. Serviti preparatul cat timp legumele sunt calde.

Pentru mai multe informatii despre produsele RIO Mare si retete, accesati site-ul www.riomare.ro

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: