-
Kudika
De ce sunt mai bine platite femeile care merg machiate la serviciu....
-
Kudika
Pantone a anuntat culoarea anului 2017. Cum o poti folosi in cel...
-
Carmen Ioana Olteanu
Quiz: Care este meseria ta intr-un Univers paralel?
-
A.G. Billig
Alexandra Ares: 'Mi-ar placea ca banii sa nu insemne atat de mult,...
-
Carmen Ioana Olteanu
80% dintre oameni nu trec testul cuvintelor opuse! Tu cate...
-
Andreea R
10 Filme psihologice care iti vor da lumea peste cap in 2017
-
Mia
Ce haine la reducere se gasesc perioada aceasta
-
Radu Buzaianu
Parerea lui Radu: Sunt tari in care ninge si tari atacate de ninsoare
-
Radu Buzaianu
Raluca Mohora: 'Nu vreau sa traiesc din impresii'
Pentru sos, se curata usturoiul si se piseaza intr-un mojar cu un varf de cutit de sare, pana devine o pasta moale. Se adauga galbenusul de ou si sucul de lamaie si apoi se adauga ulei de masline putin cate putin, pentru a obtine o consistenta cremoasa. Odata gata, pastrati sosul la frigider.
Se taie dovlecelul pe lungime, se feliaza fin vinetele si se taie ardeii in jumatate (intotdeauna in lungime). Se gatesc la gratar toate legumele si se condimenteaza cu sare, piper si cateva picaturi de otet balsamic. Se prepara umplutura, amestecand tonul RIO Mare, maslinele, caperele si semintele de pin. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se pune cate o lingura de umplutura pe fiecare felie de legume gril, se ruleaza si se fixeaza cu o scobitoare sau cu o banda de arpagic.
Se aseaza cate o rulada din fiecare tip pe vase individuale, se decoreaza cu cateva picaturi din sos si se serveste presarat cu nuci de pin si arpagic.
Usor si gustos, tonul RIO Mare in suc natural este ideal pentru cei ce adora mancarurile usoare si isi doresc o silueta zvelta, fara a renunta la placerile culinare. Prepararea in aburi pastreaza aroma specifica tonului, elimina grasimea din tesuturi, pastrand in acelasi timp valorile nutritionale ale produsului.
Pentru mai multe informatii despre produsele RIO Mare si retete, accesati site-ul www.riomare.ro
Spune-ti parerea!