Setari Cookie-uri

Cadouri pentru mama: 8 Martie

Peste doar doua zile este 8 Martie, Ziua Femeii si a Mamei, o ocazie speciala sarbatorita cu placere deopotriva de femei si barbati. In aceasta zi deosebita, ofera-le femeilor importante din viata ta un cadou ce reprezinta eternul feminin flori de primavara, bijuterii delicate sau sticlute de parfum sofisticat.

Click aici pentru a trimite o felicitare de 8 Martie!

Apa de parfum 5th Avenue de la Elizabeth Arden - 75 ml, 199,58 lei (discount 4%). Un parfum modern, metropolitan, cu o atitudine eleganta, 5th Avenue are o compozitie florala clasica imbinata cu o baza usor orientala, de ambra, lemn de santal si vanilie. Elegant si sofisticat, 5th Avenue este un parfum ce te anunta ca ai atins punctul culminant al succesului. Produsul este disponibil la Parfumania.ro.
Apa de parfum Rose Essentielle de la Bulgari - 50 ml, 261,07 lei (discount 4%). Bvlgari Rose Essentielle este o interpretare florala a originalului Bvlgari Pour Femme. Note:Trandafir turcesc, trandafir, Coacaze negre, Violete, Iasomie, Santal, Paciuli. Stil: Luxos, feminin si delicat. Produsul este disponibil la Parfumania.ro.

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.