Setari Cookie-uri

Cariera in functie de zodie

Si cariera este scrisa-n stele!

Fie ca este vorba de un anumit material genetic, de calitati pe care le dobandim in timp sau de optiuni care se ivesc pe parcurs, cert este ca nu ar trebui sa subestimam nicicand aportul astrelor cand vine vorba de predispozitiile pe care le manifestam fata de anumite tipare profesionale sau optiuni de viitoare cariera. Dupa cum urmeaza...

Berbec

Spirit de lider au berbecii. Si lupta din rasputeri pentru a se bucura de acest statut, neacceptand decat cu greu si cu multe derogari pozitiile subordonate. Te-ai descurca foarte usor in orice profesie, chiar si in cele masculine, atata vreme cat iti stimuleaza spiritul de competitie. Poti reusi ca orice, de la politist la functii manageriale de mare anvergura, insa nici sectorul de marketing si advertising nu ar trebui sa te lase indiferenta.

Taur

Intotdeauna adoratoare a laturii practice si extrem de dornica de stabilitate, te-ai descurca foarte bine in sfera bancara si contabila, asta pentru ca ai intuitii financiare admirabile. Pe de alta parte, simtul artistic foarte prezent te-ar putea ghida catre profesii ce tin de scena, pictura, muzica, moda, design. Zona afacerilor este si ea prolifica numai daca exista un obiect util si previzibil.

Gemeni

Inventiva, spontana, inteligenta, esti orientata catre miscare si comunicare, fie ea si sub forma de telefon. Dupa toate evidentele, esti perfecta pentru meserii ce tin de transmiterea informatiei pe cale scrisa sau orala. Poti fi om de presa, traducator, profesor, scriitor, editor, avocat, agent de publicitate, de vanzari sau de relatii cu publicul.

Rac

Sensibila si creativa, atenta si constanta, ai putea fi un bun psiholog, dar nici domeniile mai pragmatice, cum ar fi cel al asigurarilor nu este tocmai incompatibil cu profilul tau. Esti extrem de centrata pe nevoile celorlalti, ceea ce ti-ar aduce rezultate excelente in relatiile cu publicul, resurse umane, in sociologie sau comert.

Leu

Lider carsimatic si de necontestat, debordezi de energie si de dinamism. Poti reusi in toate, insa afinitati deosebite ai cu zona politicului, a cinematografiei sau a show-biz-ului.
Gustul foarte atent cultivat te poate orienta catre moda si decoratiuni. Profesor, medic sau avocat, succesul este parte integranta a carierei tale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.