Setari Cookie-uri

Cariera in functie de zodie

Si cariera este scrisa-n stele!

Fecioara

Perfectionista, harnica si inteligenta, ordonata si inventiva, esti perfect compatibila cu zona IT, cea a contabilitatii, dar si a mass-mediei.

Balanta

Cu o deschidere sociala mai mult decat caracateristica, diplomata si meticuloasa, esti perfecta in ale negocierilor, ceea ce te face potrivita pentru justitie, diplomatie sau relatii publice. Nici partea artistica nu te lasa insa indiferenta, manifestand o pasiune devastatoare pentru dans.

Scorpion

Perseverenta si ambitioasa, esti perfecta pentru management si politica. Pentru ca esti o fire cu un grad ridicat de sondare a profunzimilor, te poti afirma de asemenea in psihologie, politie, cercetare, psihiatrie.

Sagetator

Inzestrata cu un mare fler si cu o mare putere de convingere vei avea rezultate foarte bune in activitatile sportive, legislative, juridice, diplomatice, culturale, stiintifice, spirituale, religioase, in transporturi, turism, import-export, mass-media, moda, publicistica, asistenta sociala.

Capricorn

Responsabila, organizata, ambitioasa, pragmatica, strateg innascut, vei fi un bun politician, director, inginer de software, consilier pe probleme de cariera. Nici profesiile traditionale nu iti sunt contrare: medic, jurist, economist, inginer, arhitect.

Varsator

Originalitatea este cuvantul de ordine. Ai fire artistica si esti o umanista convinsa. Pentru ca gandesti in perspectiva, ti s-ar potrivi o ocupatie avangardista sau total neconventionala, cum ar fi aviatia sau astrologia. Poti fi artista, scriitoare, om de stiinta, psiholog, medic, sociolog.

Pesti

Talentata si intuitiva, ai face casa buna cu publicitatea, comertul, marketingul, relatiile publice. De asemenea, natura artistica, te-ai putea remarca in domenii precum literatura, muzica sau artele vizuale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.