Setari Cookie-uri

Mesajul feminist al lui Mark Zuckerberg pentru tinerele femei: Nu te intalni cu un tocilar, fii tu o tocilara!

Odata cu nasterea fiicei sale Maxima, Mark Zuckerberg detinatorul si fondatorul retelei de socializare Facebook, ne arata ca se gandeste din ce in ce mai mult la egalitatea de gen si o promoveaza fervent.

Dupa nasterea fiicei sale, in luna decembrie, Mark a mai anuntat ca va dona 99% din averea lui – 45 de miliarde de dolari care ii revin din actiunile Facebook – catre caritate mentionand ca vrea o lume mai buna pentru copilul sau, o lume in care egalitatea de gen sa fie o realitate.

Foto: Flickr; Charis Tsevis

Mark Zuckerberg ne uimeste in mod pozitiv din nou, dupa ce a lasat un comentariu surprinzator pe Facebook. El i-a raspuns lui Darlene Hackemer Loretto care a scris ca ea „isi incurajeaza nepoatele sa se intalneasca cu tocilarii din scoala lor, pentru ca nu se stie cum unul dintre ei se poate transforma intr-un Mark Zuckerberg!”

Iata raspunsul lui Mark: „E si mai bine daca ti-ai incuraja nepoatele sa fie ele tocilarele din scoala astfel incat sa poata deveni viitoarele inventatoare de succes!”.

Citește și:

Captura Facebook

Acest raspuns a strans peste 22.000 de likeuri si o multime de comentarii de felicitare. Citeste-le pe cele mai frumoase aici.


Kudika
15 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Oracolul Îngerilor - Primește mesajul zilnic al Îngerului Păzitor

Oracolul Îngerilor - Primește mesajul zilnic al Îngerului Păzitor

Kudika
Etalare de Tarot: Mesajul Energiei Divine Masculine din viața ta

Etalare de Tarot: Mesajul Energiei Divine Masculine din viața ta

Kudika
12 imagini
Spune-mi în ce lună te-ai născut pentru a afla mesajul Divinității pentru tine în acest an

Indiferent de luna în care te-ai născut, mesajul divinității este un ghid prețios și o sursă de inspirație și motivație în acest nou an minunat.

Ascultă-ți intuiția... Kudika

7 imagini
Larisa Udilă a pierdut sarcina! Mesajul emoționant postat pe Instagram: Nimic nu este întâmplător...

Larisa Udilă și soțul ei, Alex Ogică, au trecut recent prin momente extrem de dificile, marcate de durere și pierdere. Vedeta, cunoscută pentru participarea la emisiunea „Bravo, ai... Kudika