Setari Cookie-uri

Marie Ollie @Bucharest Bridal Fashion Show - Independenta stilistica a miresei nonconformiste

Marie Ollie se afla pe lista celor mai importante case de moda din Romania in cadrul Bucharest Bridal Fashion Show 2016 desfasurat in cadrul Expomariage gazduit de JW Marriott.

Rochiile de mireasa semnate de Arthur Dinu, creativul Marie Ollie, se adreseaza mireselor nonconformiste, sigure pe ele si pe feminitatea lor si care, in acelasi timp, apreciaza comoditatea. Tocmai din acest motiv, tinutele prezentate in cadrul showului de moda s-au indepartat de tinutele clasice de mireasa, pompoase si greoaie. Colectia Marie Ollie este definita de inovatie, indrazneala, senzualitate.

Tinutele masive cu crinolina au facut loc salopetelor si rochiilor din voaluri de matase, impodobite cu broderii fine si dantele pretioase. Mai mult de atat, in mod paradoxal, unele dintre ele par desprinse de la vechile curti regale europene, datorita volanelor curajoase aplicate in falduri peste falduri de voal pe piept, la gat sau la spate.

Acolo unde tinuta a pastrat o croiala clasica, a fost impodobita cu funde supradimensionate sau cu drapaje care invaluie sinuos trupul, alunecand pe umar si apoi termind in trene elegante, din tul.

Citește și:

O alta propunere inedita a casei Marie Ollie este tinuta de mireasa crop top cu pantaloni. Talia inalta a acestora este brodata si pune in evidenta silueta feminina eleganta.

Lipsita de prejudecati, moderna, mireasa Marie Ollie nu cunoaste limite si nici nu se lasa constransa. Piesele liniei pun accent in primul rand pe confort, ele fiind lucrate din materiale usoare, precum voalurile de matase impletite cu dantele speciale. Pretiozitatea pieselor este data de broderiile fine si de aplicatiile realizate manual.

Rochia cu guler tunica finisata cu broderie groasa si accesorizata cu un voal spectaculos poate fi tinuta ideala pentru o mireasa romantica. Pe de cealalta parte, salopeta de mireasa insotita de bolero si care are atasata o trena impunatoare va asigura o aparitie de neuitat unei mirese cu un spirit original.

Liniile pieselor vestimentare prezentate de casa Marie Ollie sunt simple, lipsite de inflorituri inutile. Sunt impodobite discret cu dantela mentionata anterior, fara sa fie incarcate. In acelasi timp, tinutele de mireasa formate, de exemplu, din pantaloni si top iluzie batut in cristale stralucitoare pot fi alegerea ideala pentru o viitoare proaspat casatorita care isi doreste multa libertate de miscare.

Citește și:

Miresele timpurilor noastre pun din ce in ce mai mult accent pe comoditate. Preferintele lor se indreapta spre rochii usoare si comode ce aduc mai mult cu niste rochii de seara mai spectaculoase, in detrimentul rochiilor voluminoase si grele! spune Arthur Dinu, designerul Marie Ollie.

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.