Setari Cookie-uri

Test: Cuminte sau obraznica?

Pentru ca nu se mai poarta jumatatile de masura, ci expresia totala a personalitatii cu toate riscurile si implicatiile ei, iti propun sa afli la care dintre extreme te situezi. Cat de nebunesc traiesti? De cata precautie dai dovada? Cat timp este necesar pentru a te rupe de coerenta lumii si cat pentru a te intoarce la ea? Afla!

a.deasupra gatului
b.sub gat
c.sub talie

Interpretarea rezultatelor:


Majoritate de A:

Tu inca esti bine prinsa in palatul de clestar al basmelor de odinioara, in frumosul care te va salva si te va purta departe-departe intr-o lumea ideala. Esti candida si diafana, femeia-copil care inspira protectie si va atrage intotdeauna armate de barbati dornici sa-si exercite instinctul aproape patern. Nu am putea spune ca esti ceea ce s-ar numi “cuminte” intrucat aceasta este o calitate relativa mereu pe punctul de a fi infirmata, mai ales ca rezerva cunoaste si ea anumite limite, pe care, cu persoana potrivita si in contextul potrivit le vei intrece cu usurinta. Lucru care nu iti va dauna deloc. Esti pe calea cea buna!

Majoritate de B

Iti place sa te joci, uneori si cu focul, insa nu finalizezi niciodata sau aproape niciodata nimic din ce iti propui sau din ce dai de inteles. Acesta ar fi de fapt si una dintre problemele majore cu care te confrunti: generezi de multe ori impresii contrare, fie pentru ca nu stii ce mesaj vrei sa transmiti si cum sa il transmiti, fie pentru ca te dezici ulterior, fie ca iti scade interesul. Esti intr-un du-te-vino permanent, o cautare continua si o energie debordanta. Alergi si te lasi alergata, nu obosesti nicicand si esti mereu dornica de noi explorari. Pentru tine viata intreaga e o joaca si traiesti mereu cu un elan total, fara a pierde insa simtul masurii.

Majoritate de C

Pentru tine inhibitia este doar un concept pierdut in negura timpului. Nu ai prejudecati, nu cunosti limite si nicio restrictie nu iti poate limita libertatea de actiune si simtire. Iti place sa incerci, sa cunosti, sa te arunci pe deplin, sa te bucuri si sa suferi pentru ca, in definitiv, premisa ta este ca dreptul la viata il aplici o singura data, iar procesele de constiinta nu isi au locul. Si bine faci! Esti dezarmanta pentru absolut toti barbatii, dar sunt cu totii dornici sa-ti fie in preajma, iar tu dornica de experimente. Putin spirit selectiv te poate tine totusi departe de evenimente neplacute si persoane indezirabile.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.