Setari Cookie-uri

Test: Cat de pasionala esti?

Chemarea naturii o are fiecare dintre noi: este un dat cat se poate de real si de verificabil, dincolo de gradul de constientizare de care vrem sau nu sa uzam. Unele dintre noi prefera marea, altele muntele, iar cateva alte "specii" rare isi doresc sa reconstituie legenda junglei. E acel neastampar al firii sau demon al miscarii care nu te lasa sa stai locului sau sa te complaci in limite. Hai sa aflam daca ar fi aceasta si o pledoarie pentru cunoastere: de sine si de lume. Te invit la raspunsuri!

a.eye contact si...poate vine
b.ma indrept agale si insetata spre zona barului
c.il abordez : “ Cam gol barul, nu crezi? ”

10. Peste 10 ani, vei fi:

a.asezata la casa ta
b.in cautari, in tatonari
c.cine stie? totul e relativ si imprevizibil

11.Vara asta se poarta curajul, asa ca iti propui sa:

a.inveti sa inoti
b.sa sari cu parasuta
c.sa descoperi Africa in zbor

Rezultate:


Majoritate de A:


Esti o fire linistita, stabila, dornica si capabila de echilibru. Nu te anima, nu te motiveaza si cu-atat mai putin nu te reprezinta excentricitatile, mitul Indiana Jones sau goana la mare in miez de iarna. Ai asteptari clare de la viata, iar cotidianul nu ti se pare apasator sau pasibil de amendamente, ci un dat pe care il abordezi ca atare. Lumea ta este un loc sigur pentru tine si cei dragi tie, iar tentatia salbaticiei naturii sau a instinctelor ti se pare pasionanta doar in termeni de subiect literar.

Majoritate de B:

Ti-ar cam surade o explorare inopinata a desertului sau o escapada la ceas de noapte cu destinatie necunoscuta, insa nu te intreci in manifestari expansive si nici prea instinctuala nu pretinzi a fi. Mergi mai curand pe premisa: totul trebuie incercat, trait pe cat posibil, insa cu detasarea de rigoare. Stii perfect cine esti, cum esti si pe ce principii functionezi, asa ca iti permiti sa alternezi diverse laturi ale personalitatii, diverse contexte de viata, insa revii mereu si repede la normalitatea proverbiala.

Majoritate de C:


Nu ai stare! Nu vrei sa ai stare, nu vrei sa te ancorezi intr-un punct si sa pierzi ideea de perspectiva. Cauti, alergi, incerci, nu te opresti, esti o adevarata Angelina Jolie la scara redusa. Esti o fire neobosita si chiar...sauvage. Din multiple puncte de vedere: personalitate, sexualitate, interactiune, cunoastere, manifestare. Nu esti un om al comunului, al repetarii, al banalului. Pentru tine, lumea exista pentru a fi cunoscuta in detaliu si de la origini, dar si pentru a fi imbunatatita si chiar schimbata. Scopul practic exista, asadar, si el. Si poate ca intr-o buna zi ai sa salvezi si planeta. Pana atunci, cautari sprancenate!


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.