Setari Cookie-uri

Mesajele erotice feminine in functie de semnul zodiacal

Cum suna mesajul nonverbal trimis de corpul tau in functie de zodia in care te-ai nascut?

Berbec - Imi plac provocarile si barbatii care actioneaza rapid si hotarat. Nu te lasa inselat de aparenta de doamna serioasa, sunt in esenta o iubita senzuala si salbatica, nu am prejudecati, iubesc aventura, iar daca esti timid, prea sensibil sau traditionalist, ar fi mai bine sa ma eviti.

Taur - Eu sunt o femeie de casa, imi place sa iau cina cu tine intr-o atmosfera calda si apoi sa ne rasfatam cu mangaieri si saruturi. Daca nu esti rezistent in timpul actului sexual, s-ar putea sa nu fiu satisfacuta. Nu-mi plac barbatii decat daca sunt seriosi, fideli, pasionali si tandri.

Gemeni - Flirtezi cu mine? Ma gandesc sa bem o cafea impreuna, sa discutam, fiindca imi plac barbatii comunicativi si deschisi. Nu ar fi rau daca si in timp ce facem dragoste mi-ai sopti la ureche cuvinte dulci sau provocatoare. Imi place sa experimentez, asa ca te rog sa-ti dai frau liber imaginatiei, atat timp cat ma respecti ca femeie.

Rac - Nu ma grabi, prefer sa ma cuceresti cu flori, muzica si lumanari aprinse. Sunt romantica, nu-mi plac dezlantuirile salbatice. Daca vei trece dincolo de aparente, vei descoperi o femeie calda si plina de imaginatie care iti poate satisface si cea mai ascunsa fantezie. Nu ar fi rau daca am face baie impreuna, apa ma relaxeaza.

Leu - Esti amuzant si pasional? Vrei o experienta de neuitat? Eu sunt o felina care poate fi greu domesticita, asa ca inarmeaza-te cu rabdare, subtilitate si nu incerca sa ma cuceresti cu lucruri ieftine sau cu gesturi previzibile, fiindca eu ma astept intotdeauna la ceva iesit din comun.

Fecioara - Sunt o femeie pretentioasa, nu accept barbatii neseriosi, dezordonati sau impulsivi in dragoste. Pentru mine iubirea nu este un sentiment trecator si nu imi plac experientele vulgare. Daca ma cuceresti cu delicate si imi demonstrezi ca esti un barbat de incredere, vei avea surprize mari. Nu sunt atat de rece si de dificila pe cat par.

Balanta - Iubesc experientele inedite si rafinamentul in dragoste. Daca nu ai un aspect ingrijit, nu acorzi importanta criteriului estetic si nu ai maniere s-ar putea ca relatia noastra sa nu se infiripe niciodata. Imi plac complimentele si ador preludiul, asa ca, daca hormonii tai sunt de nestapanit, ar fi bine sa te orientezi catre o alta zodie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.