Setari Cookie-uri

Mesajele erotice feminine in functie de semnul zodiacal

Cum suna mesajul nonverbal trimis de corpul tau in functie de zodia in care te-ai nascut?

Scorpion - Pentru mine este totul sau nimic, vreau devotament total, trairi profunde si sunt lipsita de prejudecati. Barbatii slabi sau superficiali nu-mi pot face fata, pe acestia ii devorez cu placere, fiindca am instinct sadic. Imi plac muscaturile, gesturile aprinse si ma plictisesc repede, daca relatia noastra seamana cu altele.

Sagetator - Nu-mi ingradi libertatea, fa-ma sa rad si fii deschis spre inedit si aventura asemenea mie. Nu raman langa barbatii plictisitori, posesivi sau morocanosi, asa ca deschide bine ochii in cazul in care ma alegi pe mine. Nu-mi pierd capul in dragoste decat foarte rar fiindca prefer ceva natural, degajat, relaxant. Du-ma in natura, sub cerul liber sau pe o plaja insorita si vei vedea de ce sunt in stare.

Capricorn - Daca esti in cautarea unei aventuri de o noapte, ai gresit zodia. Eu caut doar securitate si loialitate, asa ca nu incerca sa ma vrajesti cu arsenalul tau de cuvinte frumoase dar goale. Trebuie sa ai rabdare cu mine, fiindca trebuie sa-mi dau seama ce fel de barbat esti. Daca reusesti sa ma cuceresti si capat incredere in tine, vei vedea ca sunt o femeie calda, pasionala si salbatica.

Varsator - Nu te opri la mine, daca esti posesiv si nu ai fantezie in dormitor. Sunt o femeie deschisa la nou, independenta si ma pot indeparta de tine daca ma stresezi cu prea multe capricii sau tensiuni emotionale. Vreau sa rad, sa ma distrez si caut mai degraba un suflet care sa ma insoteasca pe lungul drum al vietii fara sa simt ca ma opreste din evolutia personala. In pat nu am prejudecati, dar nu ma trata ca pe o papusa gonflabila ca nu ma mai vezi a doua oara.

Pesti
- Te voi iubi neconditionat, iti voi fi mama, sora si iubita, dormitorul nostru va fi mereu o sursa de placere si de noutate. Atentie, sunt o femeie complexa si uneori alunecoasa sau imprevizibila, asa ca trebuie sa imi simti mereu starile de spirit, sa ma intuiesti. Devin rece, daca nu mai esti pe aceeasi lungime de unda cu mine. In dormitor iti pot fi sclava si stapana, iar atmosfera trebuie sa fie intima si romantica.


Un articol de Mihalache Gabriela
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.