Setari Cookie-uri

Test: Ce pacate ai?

Esti colerica, gurmanda sau o lenesa invechita-n rele? Care este cel mai mare defect al tau si oare cum ar trebui sa-l abordezi? Afla chiar acum dintr-un mic test al marilor pacate!

10. Ti se interzice intrarea intr-un club:

a. Esti foarte vexata si nemultumita.
b. Nu vei mai calca pe-acolo.
c. Vei incerca sa te mai aventurezi data viitoare, probabil.

11. Ti se sufla locul de parcare de sub nas:

a. Mai inaintezi pentru a gasi altul.
b. Cobori din masina ca sa-ti aperi drepturile.
c. Incepi sa tipi fara discernamant la vinovat.

Rezultate:


Majoritate de A: Esti lenesa

Stii sa savurezi momentele de liniste pe care ti le ofera viata, iar lipsa ta de griji este o calitate rara. Seninatatea de care dai dovada poate fi catalogata drept talent doar daca ramai lucida asupra necesitatilor situatiei in care te afli. Caci inconstienta iti poate juca feste cateodata. Ramai calma si cu mintea deschisa!

Majoritate de B: Esti colerica

Nu stii cum sa iti retii impulsurile, iar marea ta susceptibilitate te face sa iti iesi des din limitele rabadarii. Sensibilitatea si spontaneitatea sunt marile tale calitati, dar si puncte slabe care iti starnesc furia. Invata cum sa te detasezi de evenimente si, mai ales, invata sa respire profund si sa mergi mai departe.

Majoritate de C: Esti gurmanda

Apreciezi placerile vietii, iar placerea este pentru tine arta de a trai. Este o filosofie pe care o poti imparti cu ceilalti, in special cu partenerul de viata. Invata sa te moderezi cand se dovedeste necesar si totul va fi bine. Si, mai ales, nu inlocui dragostea cu dulciurile!


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.