Setari Cookie-uri

Test: Cat de indrazneata esti ?

Cine nu a indraznit? Cine nu a fost nebun? Cine nu a flirtat febril cu necunoscutul de la capatul celalalt al barului? Fiecare dintre noi trebuie sa admita ca a facut act macar o data de un dram de nebunie. Acte mici sau bulversari majore, aceste accese de indrazneala raman deseori momente de neuitat. A venit, asadar si randul tau: care este cea mai mare indrazneala de care ai dat dovada? Aduci a Cleopatra? Esti una dintre acele femei seducatoare, dominatoare, de o carisma devastatoare, al caror farmec subjuga barbati si femei deopotriva? Sa vedem…

7. Iti place o rochie la nebunie, dar este destul de scumpa:

a. Preferi sa nu o cumperi, nu ar fi un gest rezonabil.
b. Te imprumuti ca sa ti-o cumperi, iti place prea mult.
c. Discuti cu vanzatoarea pana reusesti sa obtii rochia la un pret mai convenabil.

8. Cel mai adesea, actionezi...:

a. Dupa ce cantaresti avantajele si dezavantajele, cu riscurile implicite
b. Instinctiv
c. Numai dupa ai evaluat toate riscurile si esti sigura de alegerea ta

9. Cei din anturaj te caracterizeaza ca fiind:

a. Casnica
b. Impulsiva
c. Rationala

10. Visul tau cel mai nebunesc este...:

a. Sa lasi totul balta si sa pleci sa locuiesti in mijlocul unui trib din Amazonia
b. Sa castigi la loto si sa ai suficienti bani pentru a trai in siguranta
c. Sa fii pur si simplu fericita

10. Iei decizii..:

a. Gandindu-te la impactul lor asupra celorlalti, la repercusiunile materiale
etc.
b. Dupa plac, pana la urma e viata ta!
c. In favoarea ta, dar nu intr-un mod egoist

Rezultate


Majoritate de A: Cam timorata

Sa-i ceri direct sefului o marire de salariu, sa sari de pe o faleza, iata lucruri pe care nu le vei putea face niciodata! In calitate de femeie calma si cumpatata ce esti, nu te angajezi decat in actiuni rezonabile, care fac parte din cotidianul tau. Chiar iti iubesti inertia zilnica! Pe de alta parte, caracterul tau rational inspira un sentiment de siguranta celor din jurul tau. Nu arzi niciodata etapele si nu creezi nicio problema. Actiunile tale sunt simple si nu traiesti pericolul. Esti la opusul femeii arogante si seducatoare, esti mai mult rezervata si realista, farmecul si autoritatea ta trec prin circuite mult mai ascunse. Cu toate astea, n-ar strica putin piper pe ici, pe colo, un tratament contra-monotonie, fa-ti curaj, misca-te si asuma-ti riscuri!

Majoritate de B: Indrazneata, dar rezonabila

Da, nu....eziti intotdeauna un pic! Nici lasa, nici impulsiva, reflectezi mereu inainte de a actiona. Cand te arunci, nu iti scapa nimic pentru ca esti familiarizata cu toate implicatiile ( doar ai calculat totul in amanunt! ) . Punctele tale forte? Spiritul de reflectie, moderatia si perseverenta. Ceea ce inseamna o mare forta de caracter. Esti mai mult muncitoare decat seducatoare, nu iti plac relatiile fulgeratoare, preferi medii placide si armonioase. Arta ta de seductie este mai putin vizibila, dar nu mai putin eficace. Stii ce vrei si foarte rar se intampla sa-ti ratezi tinta! Putina nebunie si-ar putea face insa loc si in viata ta! Go for it!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.