Setari Cookie-uri

Cea mai proasta mama a anului

"Sunteti amandoi niste greseli regretabile!" le repeta Britney celor doi fii ai sai.

“Sunteti amandoi niste greseli regretabile!” le repeta Britney celor doi fii ai sai.

Revista Star scoate la iveala noi amanunte legate de relatia dintre Britney si copiii sai. Se pare ca Britney nu reuseste si nici nu isi propune sa fie o mama buna pentru Sean Preston si Jayden James. Britney ii lasa pe acestia sa consume cantitati mari de sucuri pe baza de cafeina, uneori oferindu-le si cafea. Nu ii place sa le schimbe scutecele, lasandu-i ore in sir sa planga pana cand altcineva preia aceasta atributie.

Se pare ca atunci cand este enervata, Brit le spune copiilor ca amandoi sunt greseli regretabile si le reproseaza ca ei ar fi motivul pentru care tatal lor a parasit-o. Nu vrem sa ne imaginam care va fi viitorul micutilor in aceste conditii.

Pentru a avea dimineti linistite, Britney nu ii lasa pe copii sa adoarma devreme. Daca vreunul adoarme inainte de orele 23, Brit il trezeste.

Desi acuzatiile privind incapacitatea lui Britney de a fi o mama buna nu sunt tocmai noi, valul recent de dezvaluiri socante are legatura cu procesul intentat de K-Fed pentru obtinerea custodiei copiilor. Acesta a convins o parte dintre fostele dadace ale copiilor sa depuna marturie. US Weekly a aflat cateva dintre dezvaluirile acestora.

Aparent, principala metoda de a se calma a lui Britney este alcoolul. Si intrucat copiii ii dau adeseori dureri de cap, se intampla des sa bea de fata cu ei. Mai mult, Britney pare a avea tendinte exhibitioniste, intrucat ii place sa se dezbrace de fata cu personalul sau. De fiecare data cand se priveste semi-imbracata in oglinda, ii intreaba pe cei care se afla in incapere daca este frumoasa, daca arata bine. Se pare ca Britney este tot mai nesigura pe ea insasi.

Nu stim ce viitor este mai bun pentru cei doi copii. Britney se pare ca nu face fata, iar Kevin Federline nu isi aminteste de cei doi decat atunci cand mai are nevoie de bani.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.