Setari Cookie-uri

Compatibilitatea zodiilor in lumea vedetelor

Compatibilitatea zodiilor este un fapt evident si verificat in practica, insa contrariile se atrag, iar fiinta umana este complexa si supusa diverselor influente. Nu trebuie luata in considerare doar zodia, ci si ascendentul, situarea planetelor in semne sau case, analiza pe care o poate face doar un astrolog avizat.

Andreea Raicu si Tudor Chirila - O nativa Rac si un nativ Gemeni..complicata relatie pe termen lung. Ea este sensibila, romantica, viseaza la dragostea nemuritoare. Sentimentele ei se cladesc in timp si viseaza la o familie solida si la un cuibusor intim si cald. El poate fi cuceritor, o intelege, o protejeaza, ii dedica poezii. Diferenta poate fi de substanta. Geamanul poate confunda nevoia de iubire cu iubirea autentica, simuland trairi si jucand rolul indragostitului, chiar fara sa o stie. Mai devreme sau mai tarziu, detasarea si cinismul Geamanului vor rani interiorul Racului, iar acesta din urma il va indeparta prin posesivitate si pretentii.

Adriana si Silviu Prigoana - O nativa Taur si un nativ Capricorn, o combinatie pe care orice manual de astrologie ar considera-o absolut ideala. Cu toate acestea, cei doi formeaza cel mai turbulent cuplu din peisajul monden romanesc. In general, cand aceste doua zodii se gasesc, le este foarte greu sa se desparta. De ce? Ambii sunt statornici, devotati, au simtul responsabilitatii, sunt pasionali si, daca la mijloc este si o avere, separarea se produce rar. Atasamentul de valorile materiale, importanta imaginii publice, pasiunea fizica ii tin de multe ori impreuna. Barbatul Capricorn este mai rece, dar femeia Taur este senzuala si calda si se pricepe de minune sa citeasca dincolo de aparente. Ea admira barbatii puternici, de top, bogati, care sa o iubeasca si sa o protejeze, chiar fara multe declaratii inflacarate sau efuziuni sentimentale. Intr-o astfel de relatie, atentie la orgoliu si la materialism!

Un articol de Mihalache Gabriela
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.