Setari Cookie-uri

Zodiile si gelozia

Atunci cand vine vorba de gelozie, reactionam toti la fel... sau nu? Ce spun astrologii despre cat de geloasa este fiecare zodie?

Fecioara - Poate parea surprinzator, dar nativul acestei zodii poate fi extrem de gelos. Uneori fara motiv declanseaza discutii si crize emotionale, alteori se inchide in sine si isi deplange soarta. Este un om nesigur si complexat in interiorul sau si din acest motiv banuieste ca altcineva te poate cuceri prin spontaneitate, farmec sau umor. Daca ii intaresti increderea in sine, gelozia poate disparea.

Balanta - Prin natura lor, nativii Balanta inclina spre compromisuri, spre o abordare rationala a lucrurilor. Daca le oferi motive de gelozie, rar izbucnesc violent sau iti controleaza miscarile. Ei prefera abordarea diplomatica, incearca sa inteleaga, le este teama de ridicol. Ei cer explicatii si daca sunt coerente, se calmeaza. Au simtul demnitatii si al corectitudinii dezvoltat, dar si ei au tendinta sa flirteze din placere.

Scorpion - Toate manualele de astrologie sustin gelozia proverbiala a Scorpionului. El nu umbla cu jumatati de masura si nu este capabil de multe ori sa isi tina in frau impulsurile emotionale. Asa ca nu va jucati cu focul, fiindca va poate face viata un calvar. Fie devine rece, dur, arogant, fie va raspunde cu aceeasi moneda, fie, in cazuri extreme, izbucneste violent sau autodistructiv. Daca este genul mai putin emotional, incearca o discutie de principii.

Sagetator - Desi pare un aventurier si un independent, este foarte orgolios si are principii morale. Rareori arata ca sufera din gelozie, va veti da seama de acest lucru din cuvintele dure si ironice cu care va taxeaza. Nu este un suspicios si nu are mania persecutiei, astfel incat manifestarile de gelozie nu apar decat in urma unor dovezi clare. Daca totusi are banuieli puternice, poate considera ca si el este indreptatit sa aiba o libertate de actiune mai mare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.